Emma Wessman

MASSA TRÄNING

Har träning alla dagar den här veckan eftersom det är tävling på lördag, är jätte taggad och hoppas att det går super! Har haft nationella i Engelska typ tre timmar idag det gick bra tror jag, tänkte göra något inlägg sen när jag kommer hem! Kram

MYSDAG

 
Har haft en jätte mysig dag med David idag! Vi har legat ute i solen och gosat det har varit hur varmt som helst vi hade på oss shorts och frös inte alls, hoppas verkligen på fler sånna här dagar!

NEW

David har ju varit i London och så kom han hem med dom här jätte fina sakerna till mig, världens bästa pojkvän, är jätte nöjd! 

SVEA

Fick ett par jätte söta trosor av mamma när jag kom hem från skolan och ett par nya svarta byxor som var väl behövligt!
 
Hej sötnosar! Idag ska jag äntligen få träffa David efter typ hur lång tid som helst känns det som, även fast det bara gått en vecka, imorgon ska jag och David in till stan för jag måste köpa nya converse och hittar säkert något annat fint också! Efter det hade vi tänkt att gå på bio också, så det ska bli mysigt.
Vet ni någon bra film som går just nu?
 

PROV x 1000

Bild från September förra året, tiden går så fort känns som det var igår, saknar min fina vän Matilda super mycket efter som hon har flyttat till Göteborg tråkig nog.
Idag har det varit en seg dag, hade först SO nationella religion i skolan, buhu det gick ap dåligt! Sen mådde jag inte så bra så jag åkte hem och har typ legat och kollat på Gossip Girl, imorgon har jag delprov 2 i SO kulkul.. Men efter skolan ska jag till Örebro för en "kick off" kväll på Thorén, det blir nog kul! Det var varit superskönt väder dom senaste dagarna, idag var det runt 15 grader!! Hoppas det är lika skönt imorgon så jag kan använda mina loafers utan att frysa ihjäl! 
 

MISS MY HAIR

Åh vill ha långt hår igeeeen! Om mitt hår bara kunde växa snabbare! Jag
ligger föresten i sängen och tittar på Gossip Girl, har tränat idag och inte gjort så mycket mer, en lite halv tråkig dag, men det är skönt att inte göra något ibland! Ska snart sova så säger godnatt redan nu!
(Bilden är från Valborg förra året, SAKNA)

I'M IN LOVE WITH YOU AND ALL YOUR LITTLE THINGS

Saknar min fina pojkvän som är i London just nu♡
Har varit lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna! Men i helgen har jag varit med Johanna och Josefin och haft tjejmys, vi har spelat sims, kollat på film, ätit god mat och haft lite catch up med gossip, haha. Det har varit jätte mysigt!
Har också fått veta att jag är preliminärt antagen till mitt förstahandsval, jag har sökt Ekonomi på Thorén, så det var jätte roligt ska dit på en "kick off" kväll på onsdag också, känns så skönt att grundskolan snart äntligen är slut och då får jag gå i skolan i Örebro också, skööönt! 
 

?

Såhär ser jag ut idag!
Sitter och letar lite kläder och inredning på nätet, hittar massor! Har redan planerat hur jag ska spendera mina pengar nästa gång jag får dom, dom tar slut alldeles för fort. Längtar tills efter jag har sommarjobbat, då har jag massor att spendera!!