Emma Wessman

LOVE

Nu har han åkt, han har åkt för att vara borta i tre veckor. Det låter så länge och det känns redan som om han har varit borta länge. Det är så sjukt hur det verkligen känns som om det är något som fattas, min andra halva. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge och det är över både jul och nyår. Det är sjukt hur man kan vara så kär i någon, ingen kan någonsin förstå känslan av besattheten av kärleken, om den inte själv har varit riktigt ordentligt kär, för jag vill vara med honom hela tiden verkligen, kan inte gå en dag utan att få träffa the love of my life och nu ska jag inte få träffa han förens den 11:e januari, det känns så jäkla länge men är det så länge? Får verkligen ångest och han kommer vara på andra sidan jorden, det är så jobbigt att veta att jag bara inte kan åka hem till honom och kolla på en mysig film och gosa.

Kärlek är så sjukt, att veta att han finns vid min sida föralltid och att det alltid kommer att vara han och jag, för vad skulle det annars vara för mening om man inte tror på att man kommer hålla livet ut. Jag tror verkligen på oss, tillsammans kan vi göra allt. Jag vill uppleva mitt liv med honom.

 

MITT 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har gått på festival, blivit så himla kär.
 
Hur har ditt 2013 varit? Det var varit ett jättebra år, har gjort en massa roliga saker ett minus var väl bara mitt super tråkiga sommarjobb.

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja det tror jag verkligen har redan massa roligt planerat.

 

Blev du kär i år? Ja eller jag är ju fortfarande kär.

 

Vad är din största framgång 2013? Dansen, har fått framgångar på senaste tiden och tror att det kommer gå bättre, nu ska jag träna hårt, det är så skönt att se att träning ger framgång men ibland är det bara så hårt och jobbigt att man bara vill ge upp, men man ska aldrig ge upp.

 

Bästa köpet? Mitt gymkort, iphone 5s & mina Johnny Bulls.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och onödiga saker.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja alla mysiga sommardagar med mina vänner och David.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Don't Wake Me Up, Trumpsta, I Need Your Love, Under The Sun, Miss Decibel, Animals & Bombo.

 

Vem har du umgåts med mest? David. 

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Ja.

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Utomlandsresa!

 

Vad önskar du att du gjort mer? Solat och badat.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar på skit haha.

 

 

Största musikaliska upptäckten? Bråvalla.

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Umgicks med min familj och pojkvän.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Längre sommarlov.

 

Vad fick dig att må bra? Min pojkvän och alla mina vänner!

 

Vem saknade du? En mycket nära vän som jag inte längre har så bra kontakt med.

 

De bästa nya människorna du träffade? Jonna, Frida, Alicia, Julia, Stina och massa fina människor som jag träffat sen jag började på Thorén osv.

 
 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Träna ordentligt, ge inte upp, strecha som tusan, uppskatta folk mer och spara pengar.

 

FOR HIM

for him
 
 
Har själv köpt skor, armband och parfym till David och han har blivit jätte nöjd över det, men nu ska han ju till Thailand tills januari så när han kommer hem ska vi ha en liten "julafton" tillsammans, så ska börja klura på nästa present nu eftersom han fyllde för en vecka sedan, tycker det är så roligt att köpa något han verkligen gillar, man blir så glad själv att att han blir det!

LUCIA


Var och lussade hela dagen igår, det blev hela 19 lucia tåg, gick upp vid sex och kom hem vid fem, var så sjukt trött efter det men har haft väldigt kul under dagen!

Sjukis


Har inte mått så bra de senaste dagarna så stannade hemma både igår och i måndags och på fredag ska jag vara ledig så det blir en kort vecka och nästa vecka är det avslutning, så skööönt! Har dock plugg att göra idag och i helgen! Idag tror jag att jag ska hinna med och träna med David också och det ska bli skönt, för det känns som om jag inte har gjort det på en evighet!!

?IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR VÄRLDENS BÄSTASTE FÖDELSEDAG?

Idag fyller mitt hjärta 19år och vi har varit tillsammans i ca 1år & 3 månader, jag är så himla lyckligt lottad att ha David, han stöttar mig i alla lägen och finns alltid där. Även fast vi små tjafsar ibland så går det över lika fort och han är inte bara min kärlek utan även min bästavän, vi kan göra allt tillsammans och berätta allt för varandra, jag är jämt trygg hos honom och det är han jag vill vara med föralltid, varje dag när jag kommer hem så vet jag att han finns där och det är bara så skönt att komma hem, somna bredvid honom och vakna upp med honom. Förstår inte att nästa vecka ska han åka till Thailand i tre veckor, över jul och nyår, kommer sakna honom så himla mycket, men får hoppas att han kommer hem solbränd och med massa överaskningar, älskar dig av hela mitt hjärta

NORDIC CHAMPIONCHIPS

 
Var ju och tävlade igår hela dagen kom dit vid 09.00 och åkte hem 19.30, har så fruktansvärt ont i hela kroppen idag så stannade hemma från skolan, kan knappt röra mig och har slagit i båda knäna och har ett brännsår på foten, det har varit så himla trångt på dansgolven också, men en superrolig tävling!! Efter NM så var det extra klass tävling och jag kom fyra i singeln och fyran skulle få prick men det var ju såklart någon struken så fick tyvärr ingen prick, men det är bara att kämpa! Har fått väldigt mycket motivation i helgen och jag ska börja strecha varje dag, mitt mål till nästa tävling som är typ i mars/februari är att kunna gå ner i splitt och hålla i benet rakt upp! 
 

SWAROWSKISitter och stenar mina pardisco byxor till nordiska mästerskapen och extra klasstävlingen på söndag, är jätte taggad!! Men fy vad tid det tar att stena har gjort framsidan på ena benet på två jävla timmar haha, lär ju sitta ett tag imorgon eller hoppas på att mamma har lite tid över!