Emma Wessman

STRESS

Inlägget jag la upp igår vart det tydligen inga bilder i :( Får lägga upp det sen igen!
Slutar om en timma och då ska jag och Jossan till gymmet, sen skulle jag med mamma nånstans och sedan vidare hem till David för att sova där. Tänkte lägga upp lite nya bilder sen som jag och David fotade igår och kanske visa vad jag använder för hårprodukter också om jag hinner! Stressigt!!
Puss

? PRESENT

Josefin kom hem från Thailand i lördags och då när vi sågs kom hon med en fin present till mig, världens bästavän. 

FRUKOST

Gjorde en mumsig frukost till mig och David imorse, älskar jordgubbar!

?

Gick på stan med David från typ 11.00 till 17.00, vi åt på Vapiano, det var svin gott. Sen fikade vi också precis innan vi skulle gå från stan. Hade så sjukt ont i mina fötter, aldrig mera hunters så många timmar på stan! När vi kom hem till hans bror så åkte vi till deras farbror och hälsade på dom och deras nyfödda lilla tjej, det blev en jätte rolig dag, men åkte hem ganska sent så kom hem runt tolv.
 

STOCKHOLM

Är i Stockholm och med David, vi har gått på stan och shoppat i flera timmar nu. Köpte typ ingenting men det har varit jätte mysigt ändå, skriver mera sen och visar vad jag har köpt!
Skönt med ett bra slut på lovet!

MUMS!

 
Har blivit förkyld och känner mig febrig så ligger i sängen och äter BJ och kollar på Gossip Girl, tyckte synd om mig själv för att jag mår dåligt så jag köpte BJ och tyckte att jag förtjäna det, man får unna sig ibland! Nu längtar jag till David kommer hit så jag har nån att gosa med!