Emma Wessman

? FITSPO

 
♡ KOST
För att öppna bra resultat måste man äta rätt, jag har dansat hur länge som helst men har aldrig märkt så mycket skillnad eftersom jag inte har ätit rätt, men nu tänker jag på vad jag stoppar i mig och små äter inte. Äter även bara godsaker på helger, försöker dock att undvika det!
 
♡ FÖRE OCH EFTER
Ett smart sätt att se resultat är att ta före och efter bilder och jämföra sig själv några månader senare, då ser man vad man har uppnått. Och om du ser att du har förbättras och kommit frammåt, så kan det bara bli bättre.
 
♡ KLÄDER
Jag tycker personligen att träningen blir roligare om jag har på mig snygga träningskläder, man blir mer pepp liksom, håller själv på att leta efter sporttoppar, tröjor och en fin vattenflaska!
 
♡ MOTIVATION
Tycker det är ganska svårt att ha rätt motivation hela tiden, ibland känns det trögt och då vill man ge upp. Men det är då man ska fortsätta kämpa. Träna med kompisar så blir det roligare och så kan man peppa varandra också! Kolla på lite inspirerande bilder och tänk bara på hur du vill vara och hur du vill se ut och börja träna! 
Har man inte råd med gym kort eller aktivitet så man kan ju köra styrkeövningar hemma och gå ut och springa!
Hoppas tipsen var bra och kör hårt!
puss
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas