Emma Wessman

SIMS

(Bild från förra årets sims lan på Emma & Amanda)
 
Hade ett litet simslan i förrgår med Josefin, Frida och Emma, det var kul! Fast vi gick och la oss vid 05.00 typ och somnade till lotta på bråkmakargatan haha mys, vet inte riktigt vad jag ska göra idag verkar bli lite sådär halv bra väder, tänkte kolla in lite kläder som jag ska kika på i stockholm i helgen, måste ha något nu tills skolan börjar pankik (!!!) Det är bara tre veckor kvar nu, känns bara som om jag har jobbat hela lovet :( 
 

Träning

Direkt efter jobbet cyklade jag och mötte Josefin för att sedan åka vidare till dansen, det var en jätte kul och bra träning, men är verkligen totalt slut!! Träna upp konditionen kanske? Har verkligen inte skött träningen under sommaren, ska försöka vara lite duktigare nu när jag äntligen snart har lov!

TRÖTTIS

 
Har verkligen ingen inspiration alls nu när jag jobbar och gör typ ingenting heller, är så sjukt trött efter jobbet :( 
Men idag så träffade jag Vilma och Virre efter jobbet och så satt vi hemma hos Vilma och pratade massor, ganska mysigt! Men nu är jag trött som tusan och väntar på David och imorgon är det näst sista jobb dagen innan allt tar slut, skönt!!!!
 
Gammal bild på mig och vilmis
 

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT, VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE

 
Ligger i sängen och lyssnar på lite musik, hatar att spotify har tagit bort "what's new" dela gärna med er av era listor så kan jag gå in och lyssna, om någon är sugen på att höra min lista klicka HÄR.
Tänkte gå in och beställa hem lite bilder men vet inte om jag har orken till det just nu faktiskt haha.. ja hej lat men går upp halv sju och somnar typ runt tolv , så jävla segt! Skönt att det är är sista veckan på sommarjobbet sen är jag friiiii! Och nästa vecka så ska jag och David till Stockholm och gå på Grönan en dag och shoppa en dag, det kommer att bli roligt! 
 
Gammal bild på oss♡

KVÄLLS GOTT

 
Har fixat i ordning lite mums till mig, mamma och David, när han kommer hit! Han har ju varit borta och jobbat hela veckan nu, så äntligen kommer han hem ikväll så myyyys!

LYX FRULLE

Är hemma på frukost och mamma gjorde en jätte god frukost till mig, ska gå tillbaka till jobbet om nån minut, vill bara sova hela dagarna usch för att gå upp tidigt, någon mer som jobbar?
Puss