Emma Wessman

MANGO TEMPTATION

 
Beställde en body lotion från Nordic feel i onsdags och fick hem den i torsdags måste nog ha varit den bästa leveransen!! Den luktar helt underbart!

FIRAR RONYA

 
I förrgår så fyllde Ronya 16 år så hon blev hembjuden till mig igår för lite fika, jag bakade en tårta och fixade en liten drink och så kom även Matilda förbi som äntligen är i Hallsberg! 

HUNKYDORY

Dagens klädval, passar även på att visa er min nya fina kofta, är supernöjd med, den är dock lite dålig på att knäppa den snyggt men det kommer.
 

BACK ON TRACK

 
Nu ska det äntligen och förhoppingsvis bli lite bra uppdatering!! 
Har haft fullt upp med att jobba och är svintrött när jag kommer hem varje dag, känns som om jag har jobbat i flera veckor men har bara varit där fyra dagar... Börjar sju och slutar fyra så det är ju ganska så tråkigt, men imorgon är det äntligen helg och det blir förhoppningsvis lite bad i helgen också!
Hoppas alla ni sötnosar har ett underbart sommarlov! puss

UNDEN

Var och i unden i går för sol och bad med David det var jätte skönt!
Idag så började mitt sommarjobb är hemma på lunch nu är helt slut redan nu och har jobbat typ tre timmar haha... Nu ska jag dra mig tillbaka dit och köra!

VÄNTAR

 
Sitter och väntar på att posten ska komma och hoppas på att min bikini och mitt gymnasiebesked är där i, efter det ska jag hem till josefin som jag inte har träffat på ett tag det ska bli super! 
Var på marieberg igår och fick med mig en jätte snygg kofta hem, en inte lika så rolig grej var att min skärm på telefonen sprack när jag tappade telefonen :(((((

RELAXING

 
Trodde att det skulle bli dåligt väder idag men solen kom fram till slut, så jag har legat och solat en stund och snart ska jag städa lite, först ska jag försöka hitta en par levis 501 på nätet och kanske något annat fint. Vill bara shoppa massor!! 

BRÅVALLA

I lördags så åkte jag och David iväg till Bråvalla, det var grymt och hur mycket folk som helst och så jävla lerigt! Vi sov i bilen det var jätte mysigt fast hur kallt som helst när vi somnade och äckligt varmt när vi vaknade. Har haft en jätte rolig helg och är fortfarande sliten, om en vecka börjar jag sommarjobba och sen ska det hända en massa roligt innan jag börjar igen!
Puss