Emma Wessman

OUTFIT


Haha man ser inte igenom kjolen i verkligheten, hade på så ljus effekt så man såg igenom!! Var ute på promenad med ronya och hennes lillebror ganska nyss, tog lite bilder på dom också lägger ut senare ikväll nu ska jag sola på balkongen!

FRUIT

Efter att jag och David pluggade klart igår (är äntligen klar med min allra sista uppgift på högstadiet!!!) så gjorde jag i ordning ett varsitt frukfat och lite chocklad, så himla gott typ älskar jordgubbar! 
Nu ska vi snart äta frukost och sen till skolan, nästa vecka ska jag till göteborg och har praktik då med och i början av veckan efter sen är det två dagar kvar tills vi slutar, längtar!!
 

PUSH

Har faktiskt tränat lite idag, har ingen motivation känns det som.. Men det ska fixas den här veckan, för nu måste jag köra på!! Var ute på en pw med David förut vi gick ca 5km och sedan blev det gymmet ca 40 min, körde dock inte bra alls kände jag. Sprang lite grann och körde lite styrka. Nu är det pluggmode istället, sitter med en "mini uppsats" som vi fick i sista sekund på SO:n, hoppas att den höjer mitt betyg sådär i slutet! Har redan höjt mig i ganska många ämnen och är väldigt nöjd, tänk att allt plugg faktiskt lönar sig till slut! 
 

HELGEN

Har haft en super rolig helg med massa fina vänner, vi var på frimis och kollade på de vet du, kul kul! I lördags så var det soligt och fint då spenderade jag och David hela dagen i solen, känns dock som att min bränna tar ovanligt lång tid att visa sig...
Puss

NEW

Vitt linne med detaljer längst fram, syns inte bra på bilden alls och en svart lång klänning, båda två var riktiga kap!!

STOCKHOLM

Har varit med klassen i Stockholm idag först gick vi på en rundvandring i gamla stan och sen var det "fritt" så jag och Ronya lunchade på något ställe som hade sjukt äcklig pasta, värt. Sen köpte jag en svart långklänning och ett linne och på eftermiddagen gick vi till riksdagen och hade demokrati verkstad det var faktiskt ganska roligt och bussresan också! Imorgon har jag friluftsdag så har värsta sköna veckan!

DISCO SM


 
Har haft en super rolig helg på disco SM, i singeln i lördags gick det sådär kom 10/26 och i paren kom vi 2:a!! Wohooo hade dock varit mera nöjd med en första plats och pokal men är super nöjd ändå!

SOMMAR

Efter skolan fikade jag med mina pinglor och sen kom David hem till mig och vi har solat, fotat och nu ska vi iväg på grillning, mys!

KVÄLLSMAT

Har precis kommit hem från egen träning med Josefin, körde lite fin slipning inför helgen!!
Nu ska jag titta lite gossip girl och sen sova, natti