Emma Wessman

GLAD PÅSK

Hoppas ni får en jätte trevlig påskafton! Nu ska jag med David och hans familj på påskfest!

GYM

Var på gymmet med Josefin igår, körde 10 min på springandet, 15 på crosstrainer, 100 crunches, 50 squats och en massa streching. Det kändes bra eftersom det var riktigt länge sen jag var på gymmet!

BELT

Har äntligen hittat det här superfina bältet som jag har letat efter ett tag nu!

NEED YOUR LOVE

Tränade två timmar igår först MTV-style och sedan hade jag privatlektion och gjorde om i stortsett hela min dans, skönt att få in massa nya steg och nu är det bara att träna stenhårt så den sitter till nästa tävling! 
Har träning idag igen 16.30-17.00. Nu tänkte jag antingen gymma, bada, plugga eller äta haha har inte bestämmt mig än, hoppas det händer något roligt idag i alla fall, David sov här inatt men åkte hem ganska tidigt tråkigt nog..
Nu ska jag göra något kuligt!

Monday

Ronya och jag gjorde en supergod frukost imorse, älskar frukost bästa målet på dagen!

SÅ SKÖNT MED LOV

Ligger och tittar på tv med Ronya, vi åt nyss god mat och nu ska vi nog bara mysa framför en film! Har tränat idag och har två träningar imorgon, fullt ös på lovet! Hoppas ni får en bra början på erat lov, kramis.

GOTTIS

Efter skolan åkte jag och David hem till mig och gjorde bananpannkakor dom vart supergoda! Tänkte åka och träna vid fyra men struntade i det idag, nu ska vi hem till David och göra god mat och kollat på gladiator finalen ikväll!
 

MILITÄR

Har inköpt vårens militär jacka, är väldigt nöjd! Nu har jag bara den quiltade kvar att köpa, någon som har tips på vart jag kan hitta en snygg?