Emma Wessman

JULBORD

Har varit på julbord ikväll med David, 
det var jätte mysigt och gott, älskar julmat haha, är typ mätt för resten av året känner jag fortfarande och åt typ vid sju och nu är klockan halv elva haha

MYSDAG I SKOLAN

Idag hade hela skolan en mysdag vilket innebar att det bjöds på fika, trolleri och tävling och alla hade på sig mjukiskläder det var så himla mys och vi vann mysigaste klass!!!

JULPYNT I ÖREBRO


Sitter just nu fast på ett tåg, börjar bli lite standard faktiskt och alltid när jag är påväg hem, så det är inte så roligt. Ska kanske baka pepparkakor med David sen, hoppas det, det är så mysigt haha, fast degen är ju godast!

MISS MY BOY

 
 
Snart är David hemma som har varit i London hela helgen, saknar honom, ska bli så mysigt när han kommer sen.

BIRTHDAY CAKE

 
Har helt glömt att visa min fina tårta som jag och mamma gjorde till min 16-års dag, tyckte att den blev jätte fin och super smaskig!

GYMGROSSISTEN

Köpte det här från gymgrossisten häromdagen, är jätte nöjd och det ska bli kul att testa om pulvret funkar så att man kan få lite mer resultat på träningen!!
 
 

WISHES

christmas gifts
 
Ett litet collage på vad jag önskar mig i julklapp just nu, tänkte lägga upp lite tips på vad man kan köpa till ex, sin pojkvän/pappa osv. Tycker att det är jätte svårt att köpa till David men jätte lätt till typ mamma! 

BIOVar på the hunger games - catching fire igår med David, den var jätte bra!  Vill att nästa ska komma nu är så nyfiken!

TISDAG

 
Börjar 11.30 idag och vaknade vid 08.30, så hade tid att göra en lite större frukost vilket är jätte bra eftersom jag jämt har det så stresigt på morgonen med frukost! Det är en hasselnöts musli i filen och det är så hiiiimla god och i den är det även små äppelbitar. 

TVÅ FRÅN HELGEN


Har fixat klart Davids rum i helgen och firat hans farfar, har haft en jätte mysig helg men nu är det måndag och ännu en skolvecka, ska börja vara nyttig på riktigt nu och sköta mig!!