Emma Wessman

Dagens klädval

 
Har hunnit med att träna och nästan gjort klart Davids byrå som han köpte häromdan, den är skitsnygg!!
Nu sitter jag och fixar det sista med power pointen till våran "husvisning" vi ska ha imorgon när vi agerar mäklare, vi har fått jobba med ett hus och budget osv i ca 2 veckor det är faktiskt jätte kul, hoppas att det går bra imorgon och att vi får bra betyg, vi jobbar i grupp om två och vårat är faktiskt jätte fint!! Det är lite som att bygga på sims fast svårare och jobbigare haha. 
 

FRUKOST

 
Slutar om en halvtimma fast ska gå om ca 5 min för att hinna till min träning med Josefin halv fyra, äntligen ska vi träna på pardiscon!! Ska ju tävla den 8:e December och det är lite saker som behöver slipas så det ska bli kul!

12/11-13Tränade igår och hade världens träningsvärk i låren och idag hade jag träning, det var inte så skönt!! Hade tänkt att bara ta det lite lugnt ikväll, ligger och tittar på Ravenswood och väntar på att David ska komma, resten av veckan ser ut att bestå av fler träningar!

MYSKVÄLLÄr hemma hos David och har myskväll med han och hans familj, dricker lite glögg och myser i soffan!

VARFÖR?!

 
Färgade mitt hår hemma igår och det var det värsta!!! Det var skitfult och jag måste boka tid hos min frisör, men det ska tydligen nästan vara fullbokat till jul, men kan verkligen inte se ut så här, varför gjorde jag det?!

ODD MOLLY HOME

 
Har ni sett odd mollys hem kollektion? Det finns jätte fina filtar och kuddar, den finns att förboka på vissa hemsidor! 

WORKOUT INSPO

workout

 
Träningen blir så mycket roligare med snygga kläder och accessoarer, har redan ett par yoga pants från VS och det är dom skönaste och snyggaste byxorna, är helt kär i dom!! Skulle inte sitta fel med flera par! 

IPHONE 5S

 
Fick äntligen en ny telefon när jag fyllde år, fick en silvrig och är supernöjd med den!

Competition day

Har varit på danstävling idag, är nöjd med prestationen i paren dock inte resultatet, men det går bättre nästa gång! Men i singeln däremot kändes det inte bra någon gång, mådde jätte illa och kändes som om jag skulle spy, så jag kände att jag inte alls presterade bra! :(
Idag firar jag 14 månader med min underbara pojkvän och fick trotsallt en pokal idag haha och snart hämtar David upp mig så det blir ett bra avslut på lovet!