Emma Wessman

SKINNY JEANS

Köpte dom här jeansen igår så sköna och snygga, har dessutom ett par likadana mörkare haha.
 
 

SISTA SEPTEMBER

 
Det är verkligen höst nu känner jag, löven på träden ändrar färg och faller och varje morgon är lite kylig. 
Såhär ser jag ut idag, är lite nervös nu på morgonen har nämligen engelska presentation och känner mig inte så förbered!
 

Stockholm

 
 
 
Kom till Stockholm igår och har hunnit med ganska mycket, varit ute och ätit massa gott ( insdisk mat på bilden, jätte gott var det!), vart på dop osv. Och imorgon blir det shopping!!

BESLUTSÅNGEST

 
Jag ska på dop i helgen och vet inte om jag ska ha den långa lite enklare klänningen eller den kortare och finare klänningen.. Det kanske blir svinkallt med den korta?? 
Vad tycker ni?

Relax

 
Ligger i badet, det vart dock lite mycket skum haha det kanske inte ser ut som det men ser typ inget nu hahah.. Pluggade lite men jesuz vad jobbig den där uppgiften är!! Längtar tills träningen ikväll och efter det ska David hjälpa mig lite med min uppgift, gullig som han är!

STUDIEDAG

 
Gjorde en god frukost eftersom jag är ledig idag så hade jag tid för det, tänkte snart börja plugga eftersom jag faktiskt måste det idag... Måste lämna in företagsekonomin och har knappt börjat, orkar inteeee
 

VILL VARA BRUN

Skulle inte tacka nej till att vara sådär brun igen.. 
Imorgon är det studiedag cpigaste någonsin vem sätter en studiedag på en tisdag??? Aja men får väl vara hemma och plugga lite eftersom ingen annan har studiedag, men det gör väl inget måste ändå plugga företagsekonomi är inte sådär jätte pepp på det + att hallsberg har studiedag torsdag-fredag man ba kul. 
Idag ska jag hem till Jossan när hon har slutat och sen ska vi träna, är så pepp på tävling nu, två veckor kvar!! Weeeey
 

WINTER JACKET

 
Jag älskar min nya vinter jacka, har redan börjat använda den också haha men det är lite kallt ute nu och är trött på min fula höst jacka! Är taggad på höst och vinter faktiskt, mysiga hemma kvällar med en kopp té framför en mysig film och massa danstävlingar också!!
Den kommer från Zara