Emma Wessman

OOTD

DSC_1060  DSC_1063Hade endast en lektion idag så skönt. Efter skolan gick jag Frida, Jonna & Emma till en bloppis och jag fyndade ett par jätte fina svarta klackar för endast 50:- Så det var ju himla värt, nu ligger jag och myser med David och ska planera kvällen. Hoppas ni får en jätte bra valborg!!  

BED HEAD

DSC_1053 Köpte shampoo på ullared för endas 99:- och samma kostar typ 400 på bellbox så värt!! Dum som jag är köpte jag alltså bara shampoo och det luktar så underbart och är så bra så beställde hem ett balsam i veckan också haha, är så nöjd. Finns för lite bättre priser på Nordicfeel om ni också är sugna!! Rekommenderar verkligen!

MIN KÄRLEK

DSC_1045 Är så lyckligt lottad att ha David, han är den finaste som finns. Älskar honom såååå mycket, föralltid vi♡

APRICOT

DSC_1028 DSC_1019 outfit DSC_1027 DSC_1015 Utnyttjade veckans sista sommarväder idag med att använda klänning och mina nya tröja som jag köpte i veckan! Det ska ju tydligen snöa på torsdag men vi får väl se vad som händer.. Imorgon har jag nationella i Engelska önskar mig och alla andra som har det lycka till, sedan består dagen bara av träning.

VAGABOND

DSC_0992 DSC_0998 Är så nöjd med mina nya skor som jag köpte i helgen! De kommer ifrån märket Vagabond!

WEEKEND SNAPSHOTS

PicMonkey Collage Hade inget internet igår så kunde inte blogga något. Men helgen har bestått av grillning, träning och fint väder, har varit ute och solat jätte mycket, hoppas på att jag har fått lite färg i alla fall!

SÄLJES

Lägger upp igen på grund av oseriös köpare, säljes för 250:- Kan gärna mötas upp i Örebro idag annars kan jag frakta den! Maila mig på emmawessman_@hotmail.com eller skriv på facebook! PicMonkey Collage

DAGENS

DSC_0476 DSC_0479 DSC_0481 DSC_0483 DSC_0500DSC_0504 DSC_0514Tröjan är ännu ett av mina ullared fynd! Den kostade 50 kr!!! Så värt kan även ha den som strandklänning då jag stoppat in den lite. Tröja - Ullared / Jeans - Hollister / Jacka - Gina Tricot / Sjal - H&M

LJUSLYKTA

DSC_0966 DSC_0970 Köpte den här superfina ljuslyktan på ullared för endast 90 spänn (!!!) KAP

SUMMER SHOES

summer shoes
Vill jätte gärna ha skorna till höger ska kolla in dom idag i stan, får ju lön på fredag så hoppas jag hittar dem! Marenas har ju blivit väldigt poppis nu, är lite osäker på dem.. Tycker de är fina, men jag provade ett par häromdagen och gillar inte att typ bara stortån syns haha.. Men på lager 157 kostar de ju bara 150:- så slår nog till i alla fall, men ska man ta guld eller silver? Vill också ha en vit kappa som jag har letat efter sååå länge.