Emma Wessman

TRIANGLVad tycker ni om dessa bikinis? De är ju väldigt populära just nu, tycker dom är så enkla men ändå väldigt snygga! Tror jag ska köpa en till sommaren, måste köpa på mig lite snygga bikinis tills vi ska till Grekland, har två jag gillar väldigt mycket redan men man kan väl aldrig ha för många hehe?

TÄVLINGS TAGGGAD


Vill tävla nuuuuuu!! Kändes som en bra träning idag kan snart stå upp och hålla i benet och min dans kändes bra, paren med, nu är det bara att nötanötanöta inför tävlingen den 15:e! Är väldigt sugen på att börja tävla modern också, skulle vara kul! Imorgon börjar jag jobba 12.00-20.00 låååång dag... Kommer inte ens våga gå till tåget är så jävla mörkrädd hahah..

PRAKTIK


(Bilder från fredags, när vi firade Sara & Lisa)
Sitter just nu på tåget påväg in till Örebro, ska praktisera på Hälls konditori i två veckor och hoppas även på extrajobb! Har två veckors praktik till, som jag tänkte kolla på Bikbok eller något, är lite osäker på vart jag vill vara. Praktiken slutar vid sex idag så hinner bara ta tåget och gå direkt till dansstudion!

DANSTÄVLING

Var med och hjälpte till på vår hemma tävling i lördags, hade jätte kul! Det finns så många sjukt duktiga dansare och det är så himla kul att se! Älskar att titta på disco haha, hade dock största fotvärken eftersom jag stått upp hela dagen, var "inkastare" så jag stallde dansarna i nummerordning och hjälpte till och säga när de skulle in på dansgolvet!
Bilderna är tagna av mig, är ganska nöjd med dom eftersom det var första gången jag fotat "in action", ska försöka lära min mamma så hon kan ta massa bra bilder när jag dansar haha..
KRAM

Leighton Meester for NELLY
Ni har väl inte missat detta? Leighton ska ha en kampanj för nelly! Jag är jätte taggad på att se den, håll utkik den lanseras den 24:e februari!

THURSDAY


Har bloggat dåligt de senaste dagarna, men har inte haft någon inspiration. Ska försöka fixa några inlägg idag! Ska snart åka iväg på disco träning idag igen, ska bli riktigt kul!

MYCKET MATBILDER


Gav David frukost på sängen (gullig som jag är) och innan det så var jag på disco träning och vi hade Charlotta idag som var jätte bra, ska gå imorgon med! Senare idag ska jag träffa några tjejkompisar och äta lite.

GÅRDAGEN
David överraskade mig ordentligt när han hade bokat en svit åt oss på Elite hotell i Örebro, blev jätte glad! + på det så hade han köpt jätte fina saker. Hade verkligen en jätte mysig dag och morgon och ikväll ska vi mysa mer!
Hoppas ni hade det jätte mys, kram