Emma Wessman

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG


Hoppas ni får en jätte mysig kväll med familj, vänner eller pojkvän! I skolan hade vi supermysigt med uppträdanden och lite godisbjudning, uppdaterar er om min kväll senare, puss & kram!

FEBRUARY THIRTEEN

Tror att jag sträckte min ljumske i tisdags på träningen, men idag kändes det bättre så hoppas verkligen att det inte var något, vill träna!! Har gjort klart fyra inlämningar nu, känns sååååå bra alltså! Ska till Marieberg idag efter skolan och kolla lite, sen hem och plugga igen haha.. Ska hitta en praktikplats också!
 
PLUGGTIPS!!
Lämna alltid in i tid, jag har slappat och det är därför jag har plugg upp till öronen! När man väl börjat går det fort, det svåra är bara att komma igång, men skär upp lite frukt eller ät godis och sätt på lite musik och sen är det bara att köra!
 

Liten update


Lite dålig bloggning idag men har pluggat!! Har typ 7 inlämningar tills fredag så är hur stressad som helst! Tänkte stanna kvar på coach tid i skolan imorgon för att plugga och sedan åka till marieberg med David!

DONT EVER QUIT


Köpte den här fina vattenflaskan förut idag av ett UF företag på skolan som heter W design UF och drivs av Johanna och Sandra, sök på Facebook så hittar ni deras sida! 
Den kostade 100kr och det var verkligen värt det, känner mig lite snyggare på träningen och behöver inte fylla på flaskan igen eftersom det får plats så mycket i den.
Praktisk och snygg!

TISDAG

Dagens frukost!
Börjar kvart i ett idag, hur skönt som helst! Ska bara ha idrott och sedan lite matte, så har bara två lektioner på tisdagar, älskar det(!!) Efter skolan åker jag direkt till dansstudion för att dansa disco, wihooo har längtat!! Tränade varken i söndags eller igår, men idag ska jag köra hårt och på sportlovet ska jag förmodligen gå på en workshop på dansstudion och det ska bli as kul, älskar workshops haha.

VAD ÄR KÄRLEK?

 
Innan jag träffade David förstod jag inte riktigt vad kärlek var och många förstår inte varför jag jämt vill vara med David och tror att jag tar dom i andra hand, men det är så svårt att förklara.
 

För många som kanske inte känt på kärlek vet inte hur det är, dom förstår inte varför jag vill vara med min pojkvän varje dag för att dom inte vet hur det är, men när man verkligen hittat någon man älskar och någon man känner redan nu att man vill dela sitt liv med så vill man vara med den hela tiden. Jag och David bor praktiskt taget tillsammans, vi sover inte en dag utan varandra om vi inte måste, men såklart kan jag träffa mina vänner ändå men om jag träffar en vän över dagen åker jag fortfarande hem och sover tillsammans med honom, för jag gillar att vara hos honom, vi behöver inte ses varje sekund av dagen men det är skönt att komma hem och veta att han är där och så kan vi prata om dagen och sedan somna och vakna upp tillsammans.

 

Man vet när man är kär, man vill inte gå en dag utan varandra och varje gång jag känner mig ledsen är det han som är ljuset i mörkret. 

 

Det finns också många som tycker att man ska "leva livet" innan man hittar den man vill vara med, men jag tycker att man kan göra allt det där tillsammans, göra massa galna saker och bygga upp massa fina minnen.

 

Det är han jag vill ha, så även om jag bara är 16 år, varför ska jag ha någon andledning att tro att det inte kan vara vi föralltid? För vad är det för mening att bygga upp något som man ändå inte tror på?

 

Men jag förstår alla som inte förstår, för jag förstod inte heller först.

SMINK FÖRVARING

Köpte den här förvaringslådan på IKEA för ett tag sedan, tycker den är jätte bra och super praktisk istället för att ha allt smink i en sminkväska tillexempel, tror den kostar ca 150kr!

Sjuk


(Bild från förra helgen)
Skulle på klassfest igår och var verkligen as taggad, men sen runt fyra började jag må jätte dåligt och det slutade med att jag låg och spydde hela natten, har ingen aning om vad som kan ha smittat mig men det var jätte jobbigt och tråkigt ville verkligen dit och ha kul med mina vänner! 
Nu ligger jag hemma hos David och kollar lite på film, mår bättre idag!
Kram