Emma Wessman

GLAD MIDSOMMAR

20140620-113656-41816921.jpg Lite snapshots från de senaste dagarna! Idag är det midsommar och det ska firas med David och vänner, hoppas det blir en riktigt bra kväll. Ska försöka pyssla ihop en midsommar krans till mig själv också! :D

MEMBERS & NELLY

 

PicMonkey CollageBlå klänning / Vit klänning / Members

(Kommentera din mail om du vill bli medlem direkt)

Just nu finns den vita Commander Dress hos Members för endast 159:-  Orginalpriset på Nelly är 399:- Fast såg nu även att Nelly har kampanj på klänningen så den kostar 199:- Men om ni vill tjäna en slant och få mer bra erbjudanden kan ni kommentera er mail i kommentarsfältet så bjuder jag in er till hemsidan. Det tar nämligen ett tag annars då de vill godkänna din ansökan om medlemskap. När jag bjuder in dig får du även 50:- att handla för direkt! Imorgon kommer det upp en Odd Molly kampanj med 35% på Odd Molly. Nya erbjudanden kommer upp hela tiden på hemsidan. :D Vill så gärna ha den vita!!

DISCO MED JAMES

Hade en liten workshop idag på Dansstudion med James! Väldigt roligt, ska lägga in lite i min dans till nästa termin också! Åh längtar till det är dansläger och tävlingsstart redan!!

KLASSFEST

20140613-112200-40920195.jpg

20140613-112200-40920074.jpg Hade en jätte rolig kväll igår med bästa klassen, dock skrapade jag upp mitt knä och har ont idag haha.. Men hade ändå en väldigt rolig kväll, är så glad att jag lätt känna de här fina människorna!

VATTENTÄTT MOBILSKAL

skal Har velat haft ett vattentätt mobil skal jätte länge, fatta coolt och roligt att kunna ta massa bilder under vattnet! Kanske borde köpa med mig ett till Rhodos?? Åker ju snart endast 25 dagar kvar! Detta skalet kan ni hitta HÄR. Skalet passar till Iphone och andra smartphones och touchen funkar även att använda som vanligt fast man är under vattnet. Hur perfekt är inte det att ha med sig på utomlandsresan eller bara när man åker och badar? :D Det blir ditt för bara 139 kronor och du kan hitta det på Prylstaden.se Skalet är vattentätt upp till 20 meters djup och om du skulle råka tappa telefonen så flyter den på grund av fodralet! Det är verkligen perfekt när man går ut en bit i vattnet kan man ta med telefonen för att ta lite bilder bara, jag vågar typ aldrig det annars är så rädd att jag ska tappa min stackars telefon haha.

GORGEOUS

blake Blake Lively dressed in Gucci and Michael Kors. Älskar Blake Lively, hon är så snygg och har så himla underbar stil, vilken inspiration.