Emma Wessman

TODAYS

DSC_0686DSC_0692hejDSC_0688DSC_0687 Invigde mina ballerinor idag också, yeey!! Jätte fint och soligt väder i Örebro idag och myskväll med tjejerna idag, perfekt!  

HUNKYDORY

hk hunkydoryHunkydory är ett märke jag verkligen gillar väldigt mycket avslappnat men ändå sådär skitsnyggt! Ett av mina favorit plagg är Essentail Japan Knit som är den gråa koftan längst ut till höger, har den själv och den passar till allt! Det som även är så snyggt med koftan är att man kan knäppa den på så många olika sätt, kan visa det i ett inlägg någon dag! Ni hittar den HÄR. Dunjackor är ju en hit i vår och denna dunjackan är ursnygg! Gillar också den vita tröjan till vänster som jag skulle matcha med kjolen på bilden, har redan provat tröjan på Marieberg är väldigt sugen på att köpa hem den. För er som bor i Örebro kan ni hitta Hunkydory på Design Only på Marieberg och Heaven i stan om ni skulle vilja prova något plagg innan ni beställer! Jag brukar oftast ha XS i Hunkydory. De har så himla mycket snyggt att beställa nu till vår/sommaren speciellt fräscha snygga blusar, det är verkligen en sida som är värd att kolla in.    

TÄVLING - TO DIE FOR

282070_564682806878878_709119088_nsjkafNi kan nu vara med och tävla om en bikini från TO DIE FOR på min blogg det är två super enkla regler ni måste följa! Ovan kan ni se mina favoriter från hemsidan, tävlingen avslutas om tre dagar lycka till!!

REGLER:
1) Följa todiefor på instagram @TodieforSwimwear eller på www.facebook.com/TodieforSwimwear
2) Skriva en kommentar med vilken modell man vill vinna + storlek + email

KVÄLLSMYS

DSC_0653 Slutade 11.45 idag och lektionen avslutades med film, sååå skönt! Efter det drog jag och tjejerna till Jensens och åt mat, sedan fortsatte jag Jonna, Frida & Evelin vidare till gymmet, för att köra på! Sprang/powerwalkade/cyklade sammanlagt 6km idag, det var ganska duktigt av mig som hatar kondition!! Evelin motiverade mig att springa på! Nu ikväll så har jag och David precis myst och kollat Top Model, idag tänkte jag hinna med att kolla Kickstart, Pretty little liars & plugga, får se vad jag hinner dock haha..  

NY BLOGGPORTAL

DSC_0272Bloggen ser lite annorlunda ut men alla inlägg finns kvar osv. Så det är min gamla blogg med lite uppfräschad design och en ny bloggportal Bloggerfy! Tror jag kommer trivas bra här det ska bli spännande! Så nu heter min blogg alltså emmawessman.se mycket lättare!!