Emma Wessman

BRUNCH

IMG_8379.JPG Sitter på hälls med tjejerna och har nyss ätit brunch! Ikväll ska jag hjälpa till med disco för småttingarna på Dansstudion och imorgon blir det jobb!

TÄVLING - 1:a advent - VINN ETT SMYCKE

PicMonkey CollageFör att vara med ska du bara kommentera att du är med nedan och skriva din mail! Detta är i samarbete med Becca Design och vinnaren får välja valfritt smycke för uptill 200:- Vinnaren utses alltså på söndag! Den 1:a advent. Becca Design (FB) @beccadesign_se (IG) LYCKA TILL, KRAM AVSLUTAD - mailat vinnaren
IMG_4097 IMG_4101 Har på mig mammas fina poncho idag med skinnjacka, lite kallt men det funkar! Ikväll ska jag nog på halvåtta mys med tjejerna hemma hos Jonna, mysigt! Fick min lön idag och det var mer än väntat, alltid kul med bra besked!!

DETAILS

IMG_4065Använde äntligen min klocka för första gången idag!! Har inte haft tid att dra in länkar, men eftersom jag började 10.40 idag passade jag på att göra det innan. Älskar den, så himla snygg!!!

TWO IN SCHOOL

IMG_4068 IMG_4067 Sitter just nu i ett grupprum med tjejerna och ska plugga lite, när jag kommer hem ska jag äta mat med David och RELAXA!!! Så jävla längesen jag kom hem och bara gjorde inget haha.. Men måste plugga i veckan och ska tävla NM ( Nordiska Mästerskapen ) Lucia helgen så snart börjar dem träningarna också! Ska bli riktigt kul faktiskt, det är i Örebro också, väldigt skönt tycker jag.

FREDAGS OUTFIT

DSC_1589 PicMonkey Collage DSC_1602 Här ovan ser ni min nya tröja och skinnbyxor som kommer ifrån Gina! Påtal om Gina idag var min sista dag på praktiken så tråkigt :( Hade så kul där, menmen tillbaka till skolan på måndag... Ska avnjuta denna helg ordentligt, ikväll väntas räkor hemma hos David, mys. Ha en bra helg!

MATRIX

DSC_1585 Fick hem detta idag, jag och mamma beställde häromdagen, har haft detta förut men testat andra, men jag äääälskar denna!! Mitt hår blir så himla lent och fint, tipsar verkligen!! Finns på lyko!

UPDATE

IMG_8289.JPG Ber om ursäkt för min kassa update, men ska bättra mig efter denna veckan!! Kommer upp massa outfits och tips på julklappar så kika in och titta. Snart är det helg och danstävling, har inget annat speciellt inplanerat än så länge, behöver dock plugga massa haha, min tid räcker inte till just nu behöver fler timmar på dygnet! Skriv gärna önskemål på inlägg!

DANSTÄVLING

10003491_862981640400262_8529741212523394904_n DSC_1502 DSC_1577 DSC_1541 DSC_1524 DSC_1511 Var ju somsagt på danstävling igår och jag kom 2:a i pardisco och 4:a i singeldisco, precis utanför pricken i båda:( Men nästa söndag är det tävling igen så det är bara att ta ny tag!! Ovan kan ni se bilderna på våra nya pardräkter, är jätte nöjd!! KRAM

ALL BLACK

IMG_8182.JPG Lägger bara upp fula mobil bilder men det är så stressigt nu haha, men jag har lunch på praktiken så tänkte slänga in ett inlägg!! Idag är jag all black med gulddetaljer! Slutar om ett tag och då ska jag plugga, sen ikväll blir det att provdansa nya dräkterna!! Ni får se dem ikväll eller lördag kväll! KRAM