Emma Wessman

FRIDAY NIGHT

DSC_1376DSC_1369 DSC_1371 DSC_1378 DSC_1380DSC_1374Hade några tjejer över på middag igår kväll, jätte mysigt!! Tog dock inte så mycket bilder med kameran.. Men här är några på mig och Alicia, hon kom lite tidigare pga av tåg och det var väl behövligt haha hade nog inte hunnit annars! Idag har jag och David bara tagit det lugnt och vart på middag med hans släkt. Har inte så mycket planerat nästkommande dagar, utan ska mest träna men det ska bli kul. Tränar imorgon, måndag och tisdag och då är det workshop med gästlärare hela måndagen och tisdagen, behöver lite ny fräsch inspo!  

17 ÅRSDAGEN

IMG_7587.JPG Har verkligen bloggat som en kratta men har många inlägg på G det är bara vårt jäkla internet som krånglar hela tiden :(( Men idag har jag haft en jätte bra dag och ätit ute med tjejerna och imorgon ska vi fira mig ännu mera först med familjen och tjejerna på kvällen och så kommer David hem imorgon också!! Så himla kul helg kommer det bli!!

MONDAY AGAIN

DSC_1302 DSC_1310 DSC_1318 DSC_1325 DSC_1328 DSC_1329Åkte på fest i lördags med mina tjejer Frida och Jonna, Frida kom till mig och så fixade vi oss tillsammans och åt mat, sen drog vi alla dit. Hade väldigt kul faktiskt och på torsdag är det min bdayyyyy, så hoppas det blir en as kul helg!!

UPDATE

Blir ett lite tråkigt inlägg utan bild men tänkte bara säga att jag haft mycket plugg och träningar i veckan så bloggen har inte prioriterats men kommer hem från träningen vid tio ska försöka slänga in ett inlägg då!! Kramis

GYMNASIEMÄSSA

IMG_7515.JPG Stod på gymnasiemässan imorse med Evelin och massa fler tjejer! Tycker det var ganska kul, älskar ju min skola så det är kul att pusha fler att gå där! Idag har jag verkligen gjort ingenting haha men så skönt! Imorgon är det bad med klassen och sen träna tror jag!

FIRAR MATILDA

PicMonkey Collage IMG_7409 Var ute och åt igår med tjejerna för att fira Matildas 17 års dag, hade det jätte mysigt. Vi åt  tapas på Indigo i Örebro, super gott!