Emma Wessman

HALV ÅTTA

PicMonkey Collage DSC_1156Har nyss kommit hem från Örebro, var hemma hos Emma med tjejerna för vi har halv åtta hos mig varje tisdag och idag var det hennes tur, ni ser på bilderna vad hon bjöd på! Super gott! Idag var det även studiedag så det var ju jätte passande att göra något mysigt!

VECKOREVYN

DSC_1152Direkt efter skolan åkte jag hem och åt lite lasagne innan det var dags för träning. Fick hem mina nya prenumeration Veckorevyn idag, älskar att sitta i köket och bläddra i en modetidning när jag äter. Fick Skönt att vi fick mycket gjort idag eftersom det bara är några dagar kvar tills tävlingen!

MONDAY

IMG_2962 IMG_2963Första dagen på veckan, har haft en bra helg och ikväll är det träning, torsdag, fredag med och sen är det tävling på lördag och i helgen är David hemma wihoo!! Har på mig min nya donut och "pärlband" jag köpte på glitter häromdagen, gillar det starkt, lite mer festligt med pärlorna runt bullen.  

LÖRDAGSBRUNCH

IMG_7091.JPG Har bloggat lite dåligt i helgen, men vårat wi-fi krånglar hela tiden(?!) Vet inte riktgt vad felet är men ska försöka fixa så ni kan få se hur jag fixade i rummet imorgon!

TRÄNINGSKLÄDER

DSC_1176 Älskar min nya sporttopp och tränings tights jag fick med mig hem igår, så sköna och snygga!

MARIEBERG

IMG_2788 Ska till Marieberg med mamma idag, har så himla mycket jag behöver/vill ha. Tänkte köpa ny byrå, spring thights, jeans och en sporttopp, gärna någon snygg topp också hehe, men vi får väl se vad jag kommer hem med!

BROWN

DSC_1150 Efter många om och men färgade jag håret brunt igår, är ju väldigt ovan så det känns lite konstigt, men tycker nog att det blev ganska bra ändå! Ska försöka fånga lite bättre bilder på håret, var lite svårt att göra det själv med självutlösaren hehe.

L'ORÉAL

loreal (1) loreal (2)Fick hem detta idag från L'oréal, jätte kul! Kramis

FOAM CLEANER

DSC_1201DSC_1202Bestämde mig för att göra rent mina Johnny Bulls idag, och använde mig av "foam cleaner" från ecco som egentligen är Davids haha, men tyckte det blev ett jätte bra resultat och det syns mycket mer i verkligheten!