Emma Wessman

LEDIG

(Bild från igår, lunch på stan me tjejerna) Godmorgon! Jag är ledig idag så tänkte åka in till stan och uträtta lite ärenden samt plugga och ikväll ska jag nog till Satin igen.

TVÅ BILDER FRÅN HELGEN

Börjar sent imorgon igen, SKÖNT! Efter skolan är det dock ett jobb pass som slutar vid 20.00 men efter det ska jag till Satins uteservering med några tjejer, mysigt! Älskar det här soliga vädret, hoppas solen håller sig kvar på Valborg också! Har ni planerat valborg än?? 

 

Två låtar som jag repeatar just nu!

Hey Mama - David Guetta

American Oxygen - Rihanna

 

MÅNDAG

Har endast en lektion idag så tänkte dra till gymmet en snabbis innan jag ska hem igen. Beställde lite grejer igår som jag tänkte visa i veckan när det kommer! 

SÖNDAGS BRUNCH

Bananpannkakor och vattenmelon till frukost idag! Ska strax sticka iväg till tåget och gymma lite innan jag drar mig mot jobbet för en heldag där, efter jobbet ska jag och några fler i klassen mysa lite på uteservering så det ska bli riktigt skönt att avsluta veckan på de sättet! 

LÖRDAG

Ikväll blir det grillat till kvällsmat, gott! Igår fick man ju lönen är lagom shopping sugen, skulle inte sitta fel med en jumpsuit och ett headpiece.. Kanske klickar hem något ikväll, vi får se! Imorgon ska jag jobba, är inte taggad alls just nu dock, men det går nog bra i alla fall, cash is king som man brukar säga haha.. 

#18årsfest

Firade Jossans 18-årsdag igår lite i förskott, det serverades musmig tapas och blev en jätte rolig kväll tillsammans med tjejerna! KRAM