Emma Wessman

NY VECKA

Hej!! Förlåt för min dåliga uppdatering, men har jobbat hela helgen och dubbla pass varvat med skola idag! Fullt upp helt enkelt! Ligger i sängen och kollar million dollar listing (drömjobb!!!) och funderar på om jag orkar pallra mig upp 06.30 för en pw imorgon, får tänka på det en stund innan jag bestämmer mig haha..

NYTT FRÅN ROMWE

Fick hem dessa två från Romwe idag! Är jätte nöjd, älskar kostymbyxor så bekvämt och snyggt, tillskillnad från jeans som ofta är obekvämt! Har vart på möte idag med Jonna så nu har vi fixat praktik och rådgivare inför UF vilket känns superbra och jag är så taggad på att komma igång. 

Ni hittar byxorna och klänningen nedan!

Kosymbyxor // Klänning

SKOLSTART

Såhär såg jag ut första skoldagen! Vi började kl 13.00 och slutade ca 13.30 haha... Lite ovärt, men jag köpte med mig saigon hem sen gick jag till Sara och hämtade min cykel och åkte hem för att käka och kolla lite oth. Sen blev det tydligen en powernap på två timmar haha, skönt att man kommer kunna somna ikväll då.. Imorgon har vi en 6 timmar lång föreläsning om UF, så nu känner man att sista året är igång! Bara #296 dagar kvar haha..