Emma Wessman

ETT AVSLUTAT KAPITEL

Hej! Det är folk som undrat lite här och var om jag och David har gjort slut, och ja det har vi. Tycker detta är jätte jobbigt att skriva om, sitter darrar i hela fingrarna och hoppas ni har förståelse för det. 

Det har vart upp och ner mellan oss den senaste tiden och för några veckor sedan gjorde han slut med mig. Känns typ som om jag lever i en dröm och att han kommer komma tillbaka när jag vaknar upp. Men såhär är det och det är bara att acceptera. All respekt till David men han har inte varit så himla respektfull mot mig den senaste tiden vilket ändå borde få mig att förstå att jag kanske inte borde vara med den här killen. Men alla ni som vart riktigt jävla kära någon gång vet hur det är, han är liksom den finaste personen i världen för mig och en av dem jag älskar allra mest. Så detta är sjukt jobbigt, han har vart min stora trygghet i 3,5 år och det är jävligt långt tid, trodde liksom att jag skulle dela mitt liv med den här personen och nu så är det inte så längre. Jag är inte arg eller någonting på David men jag är så himla förstörd, det är som att något har dött och det har det ju, Emma och David finns liksom inte längre och hjärtat vill inte förstå det. Tror att ett steg på vägen är att skriva det här, för det känns som att jag egentligen inte vill förstå att det är sant samtidigt som jag faktiskt måste inse det. Allt känns så jävla skit och när man har fått sitt hjärta krossat är det fan inte lätt ska jag säga, men nu är jag på botten och det kan bara bli bättre, man måste se det positiva hela tiden, jag har redan legat inne och gråtit hur mycket som helst, men nu räcker det. Det är helt sjukt men har inte sovit själv en ända natt sedan jag och David gjorde slut, men nu ska jag det, för jag är en självständig person och måste bevisa det för mig själv. Ni som vet ni vet. Vet hur det är att få hjärtat krossat i tusen bitar av den man älskar mest. Känns som jag aldrig någonsin skulle klara mig utan honom.

Kommer aldrig någonsin glömma den här tiden i mitt liv eftersom jag vart så himla lycklig med David, men nu är det tyvärr slut, allting har sin mening.

 

15 december 2015 15:21 | TANKAR |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas