Emma Wessman

VÅR

 

Åh vill gå runt såhär varje dag, men snart så!! Vill bara att det ska sluta blåsa och att solen ska stråla lite varmare. Känns som sommaren närmar sig sakta men säkert, har en kort vecka nästa vecka och om två veckor sälen om fyra veckor påsklov och så bara rullar det på sen är det sommar?!!! Längtar såååå

SMYCKESFÖRVARING

Fick den här burken/asken av morfar när han flyttade förra året. Tycker den är så fin att förvara smycken i , älskar rosé så snyggt! 

FRÅN IGÅR

Sitter och äter lunch på jobbet just nu, ganska mycket att göra idag. Slutar om ca 3 timmar och då blir jag (förhoppningsvis) hämtad av David i stan så snällt!! Tror att vi ska ha myskväll, är ledig på måndag så långhelg på g, skönt som tusan!!
KRAM

NY HÄR

Hejhej! 

Jag har precis bytt till forme.se och håller på förfullt med designen därför det kanske ser lite konstigt ut här och där, hade även wordpress innan så mina mobilinlägg är lite fuckade men tror dem ska se bra ut i mobilen i alla fall. Hoppas mina gamla läsare fortsätter följa mig här och även mina nya! Idag ska jag jobba 11-18 men det ska komma upp inlägg under dagen eller ikväll men en ny fräsch presentation och kommentera gärna vad ni vill se här i bloggen, KRAM

LISA & SARA 18ÅR!!

DSC_1658DSC_1646DSC_1634Åh har precis kommit hem, var nyss och firade finaste nyblivna 18-åringarna!! Åh så kul längtar tills min dag, nu är dem påväg till krogen hoppas de får en toppenkväll!! Jag hade köpt dem två varsina vinglas med handmålade mönster och så hade jag och Matilda tillsammans köpt två vinkylare och fyllt dem med is och massa dricka, tyckte det vart jättebra!!

FRIIIDAY

IMG_6629 IMG_6645 IMG_6646

Poncho - Kappahl (Mammas) / Byxor - GinaTricot / Jacka - GinaTricot / Nikes

Åh är så taggad för middag ikväll för Sara och Lisa!! Ska ta med kameran och ta massa bilder, slutar tidigare idag (egentligen 17.00) så jag är sooo happy och då ska jag hem och slå in det sista!!

09.30

IMG_6590 IMG_6528 IMG_6555 IMG_6588 IMG_6546 IMG_6554 IMG_6525

Jacka - ZARA / Jeans - Drdenim / College tröja - GinaTricot / Linne - Bikbok / Nikes

Omg mitt hår vad de ser ut haha, färgen har verkligen gått ur ordentligt redan!! Dåligt, men ska ta och färga om i veckan förhoppningsvis idag, så jag hinner bli fräsch i håret tills imorgon då jag ska fira bästa Sara & Lisas 18 årsdag! Kulkul.

MY DAY

#1 Fullkorns pannkakor kl12.00 slutade tidigt idag, looove #2 PLL senaste avsnittet catch up #3 Stack iväg på träning #4 Detta + plusnaturgodis efter 2h timmar dans och 1h tabata, känns bra!! Nu -> in i duschen

TIPS - EYELINER

DSC_1623 DSC_1626Älskar dessa eyeliner pennorna från LÓreal, perfekt att använda den lilla för smala linjer och den tjocka för lite större linjer istället för att behöva kladda när man försöker göra tjockare/smalare, så supertips till er som använder eyeliner, tycker dessa är mycket bättre än dem som är i dipp form!