Emma Wessman

FRIDAY

IMG_5877 IMG_5885IMG_5881 Sitter i grupprum med tjejerna och äter lite gott i väntan på lektion, tagga matteprovet nu, wish me luck!!

LEOPARD

DSC_1727 DSC_1728Skulle väl summera denna dag med att säga matte haha.. Har pluggat matte flera timmar idag, på lektion, efter lektionerna och hemma, har matte prov imorgon, hoppas verkligen det går bra och jag klarar det!! Matte är så inte mitt starka ämne.. Har även ett till prov i matte på tisdag så ska väl spendera helgen med att plugga ganska mycket. På bilden ser ni föressten ett par byxor jag fick av David i julklapp, jätte gosiga och fina tycker jag!  

HINDERSMÄSSAN

(null) Idag började äntligen hindermässan haha, bra och dåligt eftersom det är en marknad säljer dem ju så himla mycket gott!!! Köpte med mig fudge och mörk choklad hem att mumsa på. Mumma!!

RISE - BEYONCE

DSC_1747 Ännu en julklapp jag inte visat! Luktar så himla gott, älskar parfymer har typ tusen haha..

NYTTIGARE ALTERNATIV

DSC_1723 DSC_1720 Finns massor av recept på nyttiga äppelpajer, tog lite inspo från Leila Bakar och lite eget, glömde även skriva att det är supergott att blanda i kanel! TIPS

+/-

  DSC_1774 + 48 dagar till Sälen + Tävlingssäsongen i dansen drar igång igen + 174 dagar kvar till Magaluf + Dem flesta av mina kurser i skolan tar slut, bara massa kul kvar (snart)! + 269 dagar kvar till 18..
- Jag är totally broke atm - Mörka dagar och blaskiga dagar, vintern KAN vara mysigt men big nono för blask och slask      

ROMME

IMG_9473.JPG

IMG_9475.JPG Har vart i Romme hela dagen istället för skola, så jävla kul att åka skidor! Lite uppvärmning inför Sälen som jag ska till en vecka i Mars. (om jag inte redan berättat de), har även ätit i nyöppnade våffelstugan så mys haha, tycker de är såååå mysigt när man åkt ett tag och sätta sig ner med en kopp varm choklad och mysa lite!! KRAMIS

LOOK OF YESTERDAY

DSC_1922 DSC_1910 DSC_1924Har ni något planerat i helgen? Har inget speciellt inplanerat idag men imorgon ska jag jobba och efter det förmodligen sova hos Jonna eftersom vi ska till Romme på måndag, så kul!!