Emma Wessman

GODA RUM

PicMonkey CollageVar på Goda Rum i Kumla igår med Davids familj, allt var så himla gott, ska snart dra oss upp och äta lite frukost sedan kanske gå på en promenad eller så.

PLUGGKVÄLL

DSC_1882 DSC_1885Sitter i köket och pluggar lite med David, ganska mysigt faktiskt! Har hunnit med massvis idag haha, pluggat, tränat, färgat håret och nyss bakat lite nyttiga muffins. Nu är det dags för lite bokföringsplugg då vi har prov på det imorgon,fick lite sovmorgon imorn frågan är om man är hurtig nog att ta sig upp och träna eller plugga innnan?? Vi får se haha, kommer säkert ångra mig när alarmet ringer..

MOROCCAN OIL

PicMonkey CollageNu ser mitt hår dock jävligt mycket snyggare ut i färgen på första bilden haha. Men i alla fall, ser ni vad mitt hår har jämnat ut sig dvs blivit tjockare nertill? Innan ser det jätte tunt ut nertill och var väldigt slitet, på bilden är det nyfärgat och då känns det ju så himla oslitet.. Men jag plattade och höll på hela tiden och gör det nästan aldrig längre utan använder bara min fantastiska moroccan oil som jag älskar, den luktar för det första supergott och gör inte alls håret fettigt som vissa oljor gör! Den har även stärkt mina hårstrån jätte mycket, mitt hår har blivit lenare och glansigare, så rekommenderar denna så mycket och den är verkligen prisvärd, jag har använt den liiite mer än ett år och har ungefär halva flaskan kvar! Ni hittar den HÄR. dsc_1105_52bb5d269606ee7f9df233bf

RESA BOKAD!!!

IMG_9260.JPG

IMG_9255.JPG Bokade resa idag med tjejerna i sommar, det blir jag Jonna, Alicia och Emma som åker. Ska bli sååå kul!!

DRICKER EN KOPP

IMG_9249-0.JPG Ligger i sängen och dricker lite té efter en lång dag som trots allt vart ganska kort, kan man säga så haha?? Har så himla mycket ångest och panik över allt just nu har uppgifter som tusan och kurser som tar slut så det är bara en massa stress!! Behöver lära mig att plugga bra så man orkar med allt! Imorgon tänkte jag bara plugga kanske klämma in lite träning om det hinns för de. KRAM

PARTY

IMG_9201.JPG Igår var jag på lite festligheter med massa tjejer, hade jätte roligt! Idag har jag bara tagit det lugnt och nyss var jag och David hemma hos honom och åt tournedos vilket var typ de godaste jag ätit!! Ska inte lägga mig allt försent idag då jag ska upp och jobba imorgon..

OOTD

IMG_5398 IMG_5436 IMG_5407   Äntligen snart helg, sitter och kollar resor med tjejerna just nu, tror vi bokar nästa vecka! Ska bli himla kul! Nu är det bara datum som ska bestämmas!

MORGON TRÄNING

PicMonkey CollageStartade dagen på gymmet med tjejerna, riktigt skönt sätt att starta dagen på faktiskt! Nu väntar en ganska lång skoldag, men idag ska jag vara effektiv! Förhoppningsvis hämtar David mig sen, behöver köpa underställ och skidhandskar, ska till Romme med skolan om två veckor och en månad senare blir det sälen så det är välbehövliga grejer!  

SÖNDAGS GOTT

DSC_1852Söndagsmyser lite med mamma och David, vi äter lite gott och nu ska vi se dum & dummare 2, börjar 10.40 imorgon ganska skönt, mindre skönt är väl dock att sluta 17.00..