Emma Wessman

SÖNDAG

Har bloggat super dåligt, men har verkligen inte haft bra internet och har endast på hotellet.. Men uppdaterar bra på instagram så följ mig där!
Där heter jag @emmawessman!!
Kram

NEW COAT

Älskar min nya kappa från min sponsor som jag fick hem i veckan! Ni hittar den HÄR.

NYTT SET

Ännu lite shopping som får följa med utomlands! Kommer definitivt synas i detta set haha! Är så sjukt stressad och har så mycket att göra, jobbar ikväll och hela helgen och däremellan ska jag växla pengar, fixa hår, fransar och naglar typ haha..

CLUTCH

Gina Tricot 99:-, den får följa med i resväskan till Mallis!

FRULLE

Jobbar endast till kl 15.00 idag så det blir ett kort jobb pass! Skönt!! Efter det ska jag träffa Jossan, det ska bli kul eftersom de va så länge sen.

ÄNTLIGEN LEDIG

Har uppdaterat så himla dåligt men har jobbat ca 12 timmar per dag så det är bara direkt hem o sova! Men idag är jag ledig!!! Haha är så happy, är påväg till Laxå nu för att åka och bada i unden med Alicia och Lisa! Så skönt, det ska alltså bli mitt första dopp idag! 4:e juli... Haha men bättre sent än aldrig, nu måste jag bättra brännan inför magaluf! Kram

JOBBJOBBJOBB

Har verkligen haft fullt upp idag! Kom hem ett på natten igår från jobbet och startade sedan jobbet 09.00 imorse så man kan lätt säga att jag var skapligt trött, sen direkt efter jobbet åkte jag och Alicia in till stan för att kolla på DISCO EM som hålls i Örebro i år, sjukt kul att titta på ligger dock i min säng nu helt slut och även proppad med inspo så jag nästan vill göra en ny disco dräkt på direkten haha.. Har fått mail om att mitt paket har kommit, så ska åka och hämta ut det innan jag påbörjar mitt 12 timmars långa jobbpass imorgon och försöka hinna fota så ni får se!

KRAM