Emma Wessman

SNAPS FRÅN MIDSOMMAR

Dagen igår började med lunch hemma hos David och sedan åkte jag och Jossan hem till Ebba för fix och mat, hade en jätte bra kväll och rolig kväll, vi var hos Ebba i Harge hela kvällen och dem hade till o med fixat ett dj bås, så det var musik hela kvällen, vi hade dock ingen midsommarstång haha men vi fixade en stor växt att dansa runt i alla fall! 

TORSDAG

Dagens goda frulle! Idag är jag ledig, äntligen haha ;) Har jobbat nu fem dagar i rad och har nu lite "långledighet", har verkligen inte haft tid att blogga eftersom jag har jobbat 10-timmarspass.. Men ska vara bättre nu när jag har tid! Idag ska jag träna sista gången på dansen innan vi tar sommarlov och sedan ska jag hem till David för lite go middag. KRAM

SKOLAVSLUTNING & KLASSFEST

Har bloggat såå dåligt denna vecka, förlåt verkligen men jag har haft fullt upp! I Tisdags var jag på uteservering med Jonna, Emma, Becca & Matilda, vilket var jätte mysigt! I torsdags hade vi skolavslutning, sedan lunchade vi tjejer på stan. Senare mot kvällen åkte vi alla hem mot Wille för klassfest, vilket var jätte roligt. Igår var man lite sliten, men åkte i alla fall upp på Hallsberg med David för att kolla Eriks student sedan hann vi med att sola några timmar innan vi åkte hem till Eriks igen för hans mottagning, har med andra ord haft en superbra vecka och nu väntas hela helgen med jobb! KRAM

SPINNING

Kom precis från gymmet där jag var och körde ett spinning pass med Sara!! Tycker det är ganska roligt faktiskt och såå skönt efter. Har inte gjort något annat idag heller, så väldigt skönt att komma iväg och göra något! Skulle ju till stadsparken idag men det fick bli imorgon istället, lite tajt schema imorgon men det funkar!! Ska först in till stan vid 10.00 och sedan hem igen vid 15.00, har träning från fem till sex och snabbt hem för att fixa mig och sedan åka tillbaka till stan haha.

OFF TO WORK

Ska iväg för att jobba lite idag 12-19, ganska bra väder idag hoppas bara inte på solväder haha känns så jobbigt att missa när man jobbar.. Imorgon ska jag på mysdag med klassen i stadsparken, tisdag satinkväll med tjejerna och torsdag avslutning + klassfest, så detta ska bli en väldigt rolig vecka!! 

Fredag

Var endast i skolan en kort stund idag och sedan har jag legat och solat hela dagen, så skönt!! Man får verkligen ta vara på solen haha, ikväll har vi ätit gott hos David och nu är jag så mätt så jag tror jag ska dö hahah..

TORSDAG

Åh idag har det vart sååå fint och soligt väder. Igår var jag i stan med Sara och hade rolig, dock mer sliten idag! Har nyss tränat och ätit lite kvällsmat med David, Imorgon är det äntligen helg! Fast känns dock redan som jag tagit lov då jag vart ledig hela veckan, skönt i alla fall!

 

ONSDAG

Har inte gjort mycket alls idag än så länge hehe.. Har dock sett senaste avsnittet av PLL, såå bra!! Grät nästan en liten skvätt hahah, någon mer än jag som sett det?? Längtar redan till nästa vecka, det ska ju komma ett avsnitt i veckan! Är så skolstressad atm, behöver en paus men tar mer pauser än vad jag pluggar.. Men denna vecka ska ALLT va klart!!