Emma Wessman

MYS I VÅRSOLEN

Har suttit ute med David ett tag i solen, så himla skönt när solen ligger på då blir det ganska varmt! Nu ska vi äta fläskfilé och kolla film, mys! KRAM

NEW DRESS

Här är min nya klänning från ebay, dem var inte riktigt som jag trott men ändå lite cool. Lite halvdåliga bilder men ville iaf visa den! Kostade bara 85kr så det var ju inte så farligt! Toppen var lite liten och såg inte riktigt ut som bilden, men det kan man ju inte alltid förvänta sig när det kommer från ebay. Får se om den kommer till användning hehe..

PÅSKLOV

Var på lite party igår en söndag hehe, kom hem ganska sent så är ganska trött idag. Ska träffa Jossan idag och ikväll har jag träning, försöker planera in massa kul hela lovet, pallar ej sitta hemma när man har lov haha, man ångrar sig ju ganska grovt när lovet är slut! 

JOBB SÖNDAG

Det här blir lite tråkigt inlägg men funkar inte att ladda upp min bild i telefonen... Hmm aja, provade en as snygg jacka jag kollat in ett tag och självklart va sista storleken fel storlek!! Åååh hoppas dock den finns online, är så trött just nu, men inte många timmar kvar! Kämpa, kram

3:A

Det blev en tredjeplats idag och jag är jätte nöjd! Fick dock ingen prick pga att det var några strukna.. Så det var lite tråkigt, men jag fick snyggaste pokalen och tyckte jag dansade ganska bra idag! Så jag går och lägger mig med ett leende på läpparna och laddar upp inför en jobb-dag uppföljt med festligheter!

Natti sötisar

LÖRDAG & DANSTÄVLING

Har precis ätit lite mat och fixat klart allting inför tävlingen! Så om ca 20 min åker vi till Västerås! Är så taggaaaaad!! Hehe, försökte göra en sminkvideo på hur jag gör mitt tävlingssmink så märker jag efter ett tag att minnet tagit slut och kameran slutat filma i ca 10 min..... Så vart lite lack haha, kanske blir en video nästa gång istället! 

RÄKOR

(Ännu mer matbilder hehe) Har precis ätit kvällsmat med mamma, nu ska vi kolla lite let's dance och krusa mitt hår till danstävlingen imorgon, mys! 

COLOR ME RAD

Igår anmälde jag mig med Wilma, Becca & Alicia till Color me rad, som går av stapeln 11:e Augusti i Örebro. För er som inte vet vad det är, så kommer en beskrivning från deras event här!

"Color me rad är en färgfestival och ett springlopp på 5km som startar i en storm av färger och fortsätter med färgkanoner och färggranater som garanterar att din framtid blir ljusare, din partner mer given, din chef trevligare, din bostad mer trivsam, ditt liv mer hälsosamt och du själv lycklig och fylld med energi". 

Nu vet jag ju inte om detta stämmer helt, men det ska bli jätte kul i alla fall! Det kostar 175 och så ingår en tröja, solbrillor och ett färgpaket! Vi köpte till mer färg och ett armband! Ska ni springa? 

 

FREDAG

Äntligen fredag!! Dock ska jag inte göra något speciellt ikväll eftersom det är danstävling imorgon och på söndag ska jag jobba... Men på söndag kväll ska jag på lite party så det ska bli roligt! Behöver shoppa lite nya klänningar känner jag, nu när man ändå fått lönen kanske man ska passa på hehe ;) Hoppas på att David vill till shlm med mig på lovet så man kan shoppa lite! 

KVÄLLSMAT

Ojsan blev ett väldigt sent inlägg, men kom hem från träningen strax efter halv nio och så har jag och David ätit kvällsmat. Nu ska jag tvätta bort sminket (jobbigaste någonsin, när man e trött) menmen haha, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa i matteboken.... Hatar matte alltså, så skönt att kursen är slut för denna terminen iaf! Nu ska jag sussa, natti sötnosar