Emma Wessman

NEW YORK & MIAMI

Resan jag ska på är till USA!! Jag är så sjukt taggad, jag ska dit med Sofie, Danielle & Johanna, vi åker först till New York i fyra dagar. Där har vi tänkt att shoppa som galningar haha, men även kolla sevärdheter. Jag undrar nu om ni har några New York tips till oss?? Kommentera jätte gärna alla möjliga förslag, såsom mat, shopping, sevärdheter osv.

Jag vill personligen åka upp i Empire State Buildning och/eller Rockefeller Center, sen skulle det vara intressant att åka till Ground Zero, frihetsgudinnan, promenera över Brooklyn Bridge. Jag har aldrig vart i USA tidigare, men det har alltid varit en dröm, så det ska bli såååå kul!!

 

Efter våran lilla vistelse i New York City flyger vi vidare mot Miami! Där möter vi upp vår kompis Bea som är au pair i USA, hon flyttade dit i Juni detta året, så det ska bli så sjukt kul att träffas alla igen. I Miami stannar vi 10 dagar, där ska vi bl.a hinna med att åka till Orlando såklart, för att gå på Universal Studios, vilket verkligen kommer att bli en upplevelse. Kommentera även Miami tips, där stannar vi ju ett tag och vill gärna uppleva saker! Jag är sjukt taggad på att åka till Orlando, men det är ju en liten bit från Miami så frågan är om man hinner med allt där på en dag, någon som vet? 

Detta ska i alla fall bli tipptopp haha, planet lyfter den 27:e Oktober. Måste typ åka med en tom resväska eftersom att jag är största shopaholicen haha, sen blir det och köpa sololja, är helt vit efter denna sommar eftersom jag har jobbat mestadels plus att det fina vädret faktiskt inte hållt i sig så himla bra..  

Ge mig alla tips ni har! Vad får man inte missa och vad är inte så värt?? 

KRAM

 

14 augusti 2016 11:02 | RESOR |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas