Emma Wessman

2015 HIGHLIGHTS / JAN-APRIL

 

En liten summering av dem första månaderna av 2015 i bilder och ord, hoppas ni tycker detta är roligt, själv tycker jag att det är kul när man ser tillbaka på dessa roliga tillfällen! 

Startade år 2015 med nyårsmiddag med tjejerna och mötte såklart David på tolvslaget för nyårskyssen man var så tvungen att ha haha, var på fest med tjejerna och hade superkul! Inledde även året med en supertrevlig klassfest hemma hos Maja. I Januari varje år är det även Hindermässan i Örebro och vi tjejer hängde där varje dag och köpte med massa gottigt för att "klara" av skoldagarna haha. Vi började även ha halv åtta hos mig varje tisdag där vi bjöd varandra på trerätters! Superroligt. Någon gång i Januari hann vi även med att åka till Romme, tycker skidor är så himla kul och det var en bra uppladdning inför Sälen. Vi firade även såklart Jonnas 18-års dag och jag använde föööör mycket brun utan sol hahah men det ser ni ju! Och till sist så bokade jag och tjejerna även vår utomlandsresa!

 

Firade Sara & Lisas 18-årsdagar, hade även Alla hjärtans dag mys med David, massa mys med Jonna och outfitbilder med Evelin. Kom 2:a på årets första danstävling och därefter fortsatte det att gå super faktiskt! Jag och Jonna vann pengar i en tävling med skolan, som vi idag fick investerat i vårt UF-företag, vilket var så kul! Var även typ besatt av smoothies haha, fick en sån här TOGO mixer av mamma i alla hjärtans dag present och gjorde verkligen en varje morgon och tog med till skolan.

 

I Mars var jag i Sälen med David och hans familj och det var såsåså roligt!! Hade världens bästa vecka och David försökte lära mig att åka över massa hopp o skit eftersom jag e sämst på det haha, men efter många blåmärken tyckte jag de va jävligt kul (med riktigt små hopp haha). Åt även riktigt god mat där, tror lammet & grisen är den godaste restaurangen någonsin haha, löööve it! Vi åt dock god mat verkligen hela veckan och hade så roligt tillsammans, verkligen ett fint minne! Var även och parta med pinglorna, en tripp till sthlm med Jonna och ännu en lyckad danstävling som jag faktiskt vann! Hade riktigt kul eftersom det var i Helsingborg, så vi åkte dit och sov på hotell och hade mysigt! I mars började det även bli varmare, så jag och David satt ute och drack vin i vintersolen haha, mys.

 

Här startade Satin myset haha, det började och höll i sig heeeela sommaren! Har faktiskt ingen aning om hur många tusenlappar jag spenderat på den uteserveringen, men riktigt mysiga och fina kvällar har jag i alla fall fått med mig! Firade även Jossan, Alicias och Evelins 18 års dagar! Åt även såååå himla mycket god mat som ni ser haha, java frukost med Becca, goda rum med David och valborgs middag hos Becca, som var såå god! Hade en riktigt rolig kväll hos henne. Så hann jag även med danstävling i April också såklart.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas