Emma Wessman

2015 HIGHLIGHTS / MAJ-AUG

Vet helt ärligt inte riktigt vad som hände där i Maj haha?? Men jag var i alla fall på Disco SM i Norrköping över helgen, sov där på hotell och mös med familjen, sedan tävlade jag ju också såklart och jag tog mig vidare tre ronder ända till final, vilket jag blev såå nöjd med! Hann med och fira Fridas 18-års dag, kände mest att nu var det nästan bara jag kvar som var 17 haha... Men det överlevde jag ju! ;) Hade även dansavslutning, var på lite fest och var i Stockholm med klassen för att kolla UF SM samt äta och shoppa såklart!

 

 

Juni var en rolig månad! Hade skolavslutning och firade det med klassen, dagen efter var det upp med tuppen för att följa med Davids familj och kolla på hans kusins student (hade ingen bild så tog en gammal haha), vilket var jätte mysigt. Sedan firade jag in midsommar med massa härliga tjejer och senare på kvällen kom även David och hans vänner dit, han faktiskt en superbra kväll, lyckat! Firade Beccas 17-årsdag och blev bjuden på godaste brunchen!! David och jag tog tåget spontant till sthlm en dag för att åka med hans mamma och shoppa på sthlm quality outlet, det var faktiskt jätte mysigt och va där, rekommenderar det! Sen hann jag såklart med massa sol och bad.

 

Juli fick bli ett litet collage men det var för jag jobbade så sjukt mycket! Skulle ju utomlands 10 dagar så det var bara att jobba hårt innan det, men jag hann med lite uteservering och bad ibland också och internetshopping såklart haha, sedan runt den 20:e drog vi utomlands så då fick jag äntligen lov. Hade en jätte bra resa med tjejerna, men inte det bästa för hälsan att leva som vi gjorde haha, blir typ inte hungrig i värmen och det jag åt va typ en hamburgare om dagen och ibland någon fin mat haha..

 

I Augusti hann jag ändå med mycket, det började med bröllop, följde med David och hans familj dit och det var såå fint att titta på, känns som jag och David jämt hängde i sthlm?? Men älskar sthlm haha. Var även på dansläger vilket också var så roligt, älskar att va på läger haha så himla mys och gosigt. Hann även med massa party, söders 18-årsdag, satin och en riktigt rolig kräftskiva med tjejerna, så himla mysigt sätt att avsluta sommarlovet på! Såklart började ju skolan också, vi hade klasskamp mot andra ekonomiklassen och såklart vann ju vi ;) Liten rolig start sådär, sjukt varmt i augusti tyckte jag! Det summar ju typ upp mitt sommarlov! Resa, kräftskiva, jobb, jobb, jobb, bröllop, mysiga uteserveringskvällar, party och umgås med alla underbaringar jag har runt om mig.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas