Emma Wessman

2015 HIGHLIGHTS / SEP-DEC

Firade Linneas 18-års dag och hade en as rolig kväll! Nu var jag verkligen mer taggad än någonsin på att bli 18 år haha!! Hade praktik 4 veckor och det var såå skönt att komma bort lite från skolan och väldigt lärorikt eftersom jag och Jonna var hos en kille som jobbar med marknadsföring och det vart en bra start inför vårt UF-år! Kom 3:a och fick prick på terminens första danstävling! Hade 3 år med David och kickstartade mitt sista år i skolan!! Hann även såklart med en massa myskvällar som jag alltid gör??

 

Bästa månaden av alla såklart!! Ma birthday haha, vet typ inte vad jag gjorde denna månaden förutom att tagga och planera den?? Hade en danstävling också men fick en smäll i ögat o gick av golvet haha, så de känns ju värt att ta upp.. Men jag styrde brunch och så firade vi mig kvällen innan, hade så roligt!! Fick jätte mycket fina presenter av alla! Helgen efter min födelsedag åkte jag till Helsingborg med Mamma och resten av dansstudion, då var det också dags för danstävling!

 

Firade Mammis födelsedag! Hade tjejkväll med Jossan och Matilda på Strömpis, med lite fördrinkar innan. Och såklart så styrde Evelin & Victoria roligaste pj-partyt!!! Asså hade så kul och dygna fan hela natten för vi stog och dansade till typ Abba haha, sooo fun! Hängde typ på Davids nya jobb varje dag för de va så god fika och mat haha, någonstans där jag kände också att jag hade råd o käka ute typ jämt??? Nu e man ju broke dock haha, nu e de spara som gäller!

 

December bestod typ av jobb, utgång och jul hahah, men hade så jäkla kul, direkt från jobbet och ut och fira Matilda en kväll, sedan hade vi en avskedskväll för Sofie, Danielle och Bea som ska utomlands ett bra tag, iväg på söndagsparty med Becca, var typ ute från tors-sön nån vecka, gud var helt slut efter allt detta!! Har dock haft så många bra och roliga utekvällar i December faktiskt! Firade julafton med familjen och spelade massa spel, firade nyår med tjejerna och fick en bra början på 2016!! TAGGA!!! Det här kommer bli det bästa året.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas