Emma Wessman

ATT KOMMA ÖVER NÅGON

Har fått frågor om hur man bäst tar sig igenom ett heartbreak, ska försöka ge mina bästa tips! Även om jag själv inte är riktigt där än.

Asså ställer mig frågan hela tiden om jag någonsin kommer komma över honom? Vad ska man göra för att faktiskt kunna släppa någon? När man har gjort slut med någon kan man jämföra känslorna med samma som när någon gått bort och det är ju faktiskt någonting som har dött ut vilket känns helt sjukt. Men man måste låta det ta tid, det tar olika tid för alla, klart man inte kan släppa något som en gång betytt allt på en dag. Men man kan heller inte låta det ta över ens vardag, om den här personen nu valt att inte vara mer med dig, varför ska du då spendera så mycket tid att tänka på den?

Det här är absolut inget jag vill glömma, har ju liksom älskat honom mer än allt. Men det är så jävla sjukt hur mycket man känner, hur vi kunde gå från att inte veta vilka varandra var till att veta mer om varandra än vad man själv vet till att gå tillbaka till steg noll igen? Vet inte vad jag vill, men kanske behöver man gå tillbaka till steg noll för att kunna släppa taget?

- Gör roliga saker, hur ofta har man inte känt sig lite begränsad för att man hade en till person att ta hänsyn till?? Nu är det me, myself and I, gör vad du vill och njut!! Njut av friheten och håll dig upptagen istället för att ligga hemma ensam, för det är ensamheten som svider när man är van vid att ha någon vid sin sida hela tiden.

Det var ett tag jag inbillade mig själv att detta var en liten "fas" och att det kommer fortfarande bli vi igen, han kommer fortfarande vara min resten av livet, han behöver bara tid. Men så kan man ju inte heller tänka, man kan absolut inte sitta och vänta på något som kanske inte ens kommer tillbaka? Bryt dina vanliga mönster, skapa nya! Släpp personer som vill släppa dig, släpp personer som trycker ner dig, du måste släppa dessa för att kunna få plats med nya personer som ska finnas där, som kommer finnas där! Hur ska man kunna hitta dessa personer om man bara kör i samma spår?! GO FOR IT, du är din egna boss och livet är precis vad man gör det till. Vill man ligga och klaga och gråta fine. Du bestämmer! Jag har vart där, men nu är det dags att resa sig upp! Jag känner lite att jag förlorade mig själv när vi förlorade varandra, jag jobbar på det nu och klart man inte mår som man ska hela tiden, men mitt mål är att komma till den punkten när jag bara är glad över vart jag står och vet vart jag vill komma. För varje dag som går så känner jag mig bättre, låt det ta tid men låt det inte ta över dig. Var den du vill vara, klart man kanske blir lite oklar under en period, men det kommer ordna sig! Det finns ett ljus.

1. Var ledsen, men inse ditt egna värde och när det är dags att släppa taget.

2. Så länge du hoppas kommer du aldrig komma över personen, so let it go.

3. När du insett allt det positiva, ni vet när man ligger och waynar över allt som var så bra, är det dags att inse att det också fanns negativa sidor.

5. Ha människor i din omgivning som vill ditt bästa och som stöttar dig i alla lägen! Man vill inte bara höra "han var en idiot", man vill bara ha någon som lyssnar!

6. SLUTA STALKA!!

7. Var inte vän med ditt ex, hur ska du kunna vara vän med någon du fortfarande har starka känslor för? Big nono även om man kanske inbillar sig att det går.

 

 

 

31 januari 2016 19:16 | TANKAR |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas