Emma Wessman

HÃ…RRUTIN

Dessa tre hårprodukter använder jag efter varje gång jag duschat, använder även fler produkter till styling och liknande beroende på vad jag ska göra! Vill ni veta vad jag använder då kan ni gilla inlägget eller kommentera det :D 

1. Lanza Healing Smooth - Den förhindrar krusighet, gör även så att håret inte ska bli så lockigt, ger även värmeskydd upp till 250 grader, förhindrar frissighet, reducerar "torktiden" på håret eller hur man säger hahah och så blir det glansigt och fint. Tycker denna är jätte bra och luktar gott, älskar att man har i det direkt när man duschat så när man senare ska platta håret eller liknande slipper man spraya i massa produkt igen utan man har redan i värmeskydd! 

2. Moroccanoil - Älskar denna oljan, det är min favoritolja och jag har faktiskt provat ganska många. Den luktar supergott och den är så dryg, räcker hur länge som helst! Den funkar verkligen bra på mitt hår, när jag använder den och sköter om håret så håller det sig mycket friskare vilket resulterar i att det är längre eftersom jag inte behöver klippa det lika ofta.

3. Moroccanoil Hydration - Denna har jag som alla dessa produkter i när mitt hår är handdukstorkat, den återfuktar håret och motverkar även den frissighet. Men den ska även hjälpa till att hålla håret fint efter jag stylat det, så typ när luften är fuktig hjälper denna produkt mig att hålla håret från att bli krusigt. Mitt hår blir alltid lockigt eller fult när det är fuktigt i luften ute, så den är ju perfekt för den som vill hålla håret i sin form!

 

Hoppas ni gillade detta inlägg, kommentera gärna om ni vill ha något annat liknande!

7 januari 2016 12:29 | TIPS |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas