Emma Wessman

SVAR PÃ… FRÃ…GOR

 

Hur lång är du & vad väger du? :) fin blogg förresten!

Jag är 164 cm och min vikt känner jag kanske inte att den spelar så stor roll här, tack!

Vad har du helst på dig en vanlig skoldag? vilka är dina favorit filmer och vilka låtar betyder mest för dig?

Asså älskar att ha typ sneakers med ett par typ kostymbyxor/jeans elr liknande och nån skön tshirt till men ibland så har jag ett par snygga stövlar och en blus, men det händer mer sällan haha.. Älskar ju verkligen Harry Potter haha, Johan Falk, sen är Titanic alltid en stor favvo, jag gillar typ de flesta komedier och typ divergent, hunger games osv, som är lite "äventyrliga" och action. Hmm dem som betyder mest är Jennie, You Found Me och Amazing Grace. 

Är det slut mellan dig och david? Vad hände och varför?? Var får du tag på alla fina kläder? Berätta det galnaste festminnet! Hur många har du legat med? Vad vill du jobba med när du blir äldre? När planerar du flytta hemifrån? Något du inte kan leva utan? Dina tre bästa vs sämsta egenskaper

Ja det är slut mellan mig och David, vill inte gå med detaljer och dylikt här, hoppas ni förstår! / Haha vad gullig du är, skriv om det är något speciellt plagg du undrar över! / Åh vad svårt har så mycket kul faktiskt haha, ja ett jätte roligt minne är i alla fall när jag och Sara var bjudna till en fest, nu kanske det var två år sedan men i alla fall så var festen i Kumla och vi bor ju då i Hallsberg som är ca en mil utanför, vi har ingen skjuts och det går inga bussar eller tåg hem, så lite spontant sådär fixar vi oss och cyklar dit haha, hade en as rolig kväll och hennes föräldrar kom hem på natten och grilla varmkorv till alla och sedan cyklade vi hem mitt i natten, haha det kanske inte låter så roligt men det var en minnesvärd och minst sagt händelserik kväll! /

Tycker kanske inte att det är något som angår alla! / Jag är osäker men jag vill bli egen företagare, allra helst skulle jag vilja ha mitt eget klädmärke. / Ja asså tycker faktiskt att de är as skönt att bo hemma samtidigt som det är jätte kul att inreda osv, men jag vill jobba de här året för att sedan kunna resa så kommer nog bo hemma ett tag till haha.. / Klyschigt men min mobil kanske haha, man kan ju göra allt med en mobil nu förtiden! / Sämsta: Envis, lat (ibland haha), stressad -  Bästa: Också envis faktiskt, självständig, omtänksam.

Vart jobbar du? Vad har du för planer efter skolan?

Jag jobbar på Hälls Konditori, jag vill öluffa i Grekland i sommar och sedan vill jag spara pengar så jag nästa vinter kan backpacka i Asien!

Hur tar man sig igenom en heartbreak bäst? Har du några tips? Bästa shoppingsidorna?

Kan återkomma med ett inlägg i veckan på denna frågan! Jag älskar att shoppa på Nelly.com mest hehe oväntat och Zara gillar jag! Finns såklart massa bra men dessa är favoriterna.

Vad inspirerar dig? Hur skulle du beskrivs din stil? Vad ser du fram emot kommande år? :)

Jag älskar att sitta och scrolla igenom Weheartit för inspo, men personer som bara vågar göra exakt vad dem vill och chansa inspirerar mig också, asså typ ba dra iväg, flytta någonstans långt bort själv, säga upp säg från jobbet för att testa sina vingar, ah men ni fattar! Jag ser fram emot en ny fräsch start, sköta kost och träning, plugga hårt som fan för att sedan verkligen på riktigt ta studenten???? Haha fattar inte, men tror det kommer bli bästa året någonsin!

Vet inte om du har skrivit om detta, men vad var anledningen till att du och David gjorde slut? (Du behöver ej ta med frågan om den är jobbig..)

Jag skrev ett litet inlägg om mig och David om du scrollar ner ett par inlägg, men tänker tyvärr inte gå ut med detaljer om allt.

Vilka är dina närmsta vänner? Vad vill du jobba med när du blir äldre? Hur är din relation med dina föräldrar/syskon Drömresemål?

Ett par av mina närmsta vänner är Jossan, Becca, Evelin, Alicia, Frida, Jonna, Söder men har fler som står mig riktigt nära om hjärtat! Svar finns högre upp! Jag har superbra relation med min mamma. Mitt drömresemål är USA/Thailand.

Favorit sminkmärke? Vad ser du fram emot detta år? Har du några syskon?

Hmmm håller mig typ till massa olika märken o inte ett, men gillar produkter från Anastasia, The balm, Smashbox. Har svarat högre upp i inlägget! Nej det har jag inte.

vart är dina skinnbyxor från? :)

Dem kommer ifrån Vero Moda! 

10 januari 2016 17:10 | Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas