Emma Wessman

ROMWE GIVEAWAY

Nu är det dags för en Giveaway i samarbete med Romwe. Ni har chansen att vinna 50$ dollar att handla för på Romwe. Dem har massor av fina kläder så ta chansen och vinna ett presentkort! Reglerna hittar ni nedan.

romwe

 

1 / 2 / 3 /

 

REGLER:

1) Registrera dig på Romwe. HÄR.

2 ) Gilla deras Facebook sida HÄR.

3 ) Kommentera med samma mail adress du registrera dig med nedan!

LYCKA TILL!

 

Jag har även en rabattkod som gäller Maj ut! 

Skriv in koden för hela 60% rabatt på ditt köp.

Rabattkod: RW-emmawessman60

 

TILLBAKA

Hej! Har verkligen inte haft tid att uppdatera här... Men nu är jag tillbaka! Har endast ett skolarbete kvar och schemat är proppat med roliga saker inför studenten! Redan ikväll kommer det upp en rolig tävling... Håll utkik! Kram

FULLSPÄCKAT

Har bloggat så dåligt eftersom jag haft fullt upp! Men i helgen var jag i alla fall i Norrköping på årets Disco SM, mer om det senare, tänkte försöka slänga in en video och lite bilder! Idag har jag träning och sedan ska jag förmodligen till Satin med Frida och Ebba. Imorgon är det mösspåtagning!! Så kul verkligen, det närmar sig nu.. I helgen har jag inget planerat förutom jobb på Maxi på lördag, så skönt faktiskt. Känns som att man alltid har en massa måsten.

FOLLOW

Ni har väl inte glömt att följa mig på Instagram? Följ mig där så missar ni inget! 

@emmawessman

SNAPS //

Danielle & Sofies Tapas // 20 års fest // Jossans Brunch

Outfit // 20 års fest // Promenad med Bea

Mer bilder från festen // Dansavsluting

TATUERAT MIG

Igår gjorde jag mina två första tatueringar!! Den första står det "Embrace" och den andra är min mammas personnummer i romerska siffror, jag är så nöjd! Gjorde dem hos Rebecca på Elite Art Work här i Örebro.

Upp