Emma Wessman

Kategori: INSPIRATION

LATEST

Nygjorda naglar idag! // Från mitt födelsedagsfirande i helgen.

Fina blommor i min nya fina vas jag fick av bästa tjejerna<3 // Danstävling // Fina hösten

 // Pinchos middag //

TIPS - CHOKER

Tycker choker trenden är så himla snygg, älskar att ha något runt halsen som kan piffa upp en helt outfit! Samtidigt kan det kännas lite onödigt att betala ca 200:- för ett litet snöre runt halsen, så why don't make your own? Fick inspon av Sofie som köpte sitt eget mocka snöre på en pysselbutik och det var så snyggt! Plus att man kan styla det exakt som man vill, om man vill ha en guldkant längst ut i kanten eller något speciellt smycke, finns massa olika färger också ifall man vill ha flera och variera med. Det är så enkelt och kostar nästan ingenting för det man får ut av det. Är så nöjd med mitt eget, använder det nästan varje gång jag piffar till mig lite extra!

Make and Create kan ni hitta massa olika saker för att göra era egna halsband. Man kan även köpa lite tjockare band i massa olika material för att få det ännu lyxigare och roligare!

Här finns en direkt länk till mocka snören.

 

 

BIRTHDAY WISHES

fashion

 

 

Man vet inte riktigt vad jag har för stil när man kollar på denna haha.. Men tycker alltid att det finns så mycket saker jag vill ha och sedan när det kommer till att berätta vad så kommer man aldrig på något?? Men inredning, smink, lite snygga tishor eller liknande skulle ju inte skada.. Ska ju även till USA snart så känns som att hela min vardag den närmsta månaden kommer att handla om shopping hehe, men ska inte klaga, love it! 

 

CRAVINGS

sporty
 
Älskar denna sportiga look och detta är mina cravings just nu. Vill dock även ha massa fina kappor och stövlar i höst, tycker det är så kul att kombinera på olika sätt och på så sätt skapa sin egen stil. Beställde ett jätte snyggt sportigt set från Bikbok häromdagen som förhoppningsvis kommer i veckan, om ni gillar denna sportiga/coola look kommer ni älska settet!

TATUERAT MIG

Igår gjorde jag mina två första tatueringar!! Den första står det "Embrace" och den andra är min mammas personnummer i romerska siffror, jag är så nöjd! Gjorde dem hos Rebecca på Elite Art Work här i Örebro.