Emma Wessman

Kategori: INSPIRATION

SKYDIVING

Asså skydiving står verkligen på min bucketlist!! Ser så häftigt ut, skulle ni våga?

 

OM MITT 2015

 

 

Hur har ditt 2015 varit? Det har vart riktigt bra samtidigt som det ibland har vart riktigt dålig, så lite upp och ner.

 

Tror du att år 2016 kommer blir bättre? Hoppas verkligen att det kommer vara mitt bästa år hittills då jag har så himla mycket att se fram emot!

 

Blev du kär i år? Ja, eller det var jag ju redan sen innan.

 

 

 

Vad är din största framgång 2015? Hmm haha vet inte om jag åstadkommit något som är så himla WOW, men det har gått väldigt bra med dansen så är väldigt nöjd över mina prestationer.

 

Bästa köpet? Oj va svårt. haha, har inte köpt något speciellt stort utan mest småsaker haha, men är väldigt nöjd med mina overknee boots.

 

 

Vad spenderade du mest pengar på? MAT haha och resor.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja väldigt många saker har gjort mig riktigt glad faktiskt, har åkt och gjort mycket roliga saker som man blir så himla pepp av! Och mina fantastiska vänner har verkligen funnits där för mig.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Sun is shining, alla dom himlar, e d fest, shameless

 

Vem har du umgåts med mest? Mina vänner, David och familjen.

 

Bästa minnet från 2015? Sälen, Spanien,  massa stockholms svängar, kan inte välja ut något haha!

 

Vilka länder besökte du? Spanien

 

 

 

Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer kanske, älskar verkligen att resa!

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Gråtit kanske och spenderat så sjukt mycket pengar på skit haha.

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Vaknade upp med frukost på sängen och på kvällen så hade jag förfest innan det blev dags för tacos och fest i stan och innan man grät sönder ännu ett par ögonfransar haha, dagen efter mådde man som man förtjänade..

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja, skulle kunna svara väldigt mycket men samtidigt har jag lärt mig av det som varit mindre bra.

 

Hur skulle du beskriva din stil i år? Vet faktiskt inte om jag har någon stil haha, har verkligen på mig det jag tycker är snyggt!

 

 

 

Planer för 2016? Njuta av livet!! Tagga studenten, jobba massor för att sedan kunna resa iväg ett långt tag! Och resa ännu mer!!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2016: Träna ordentligt it's gonna pay off och ta ingen skit.

 

 

Hoppas ni gillade denna, tänkte göra ett inlägg med 2015 - Highlights!

VS FASHION SHOW 2015

Här får ni en liten teaser inför VS fashionshow, självklart ska jag vänta tills det går på tv då det är tradition för mig hehe! 

Vad tyckte ni om att Kendall Jenner var med i showen? Jag tyckte hon passa in perfekt, så snygg och all natural. Tycker detta är så kul och inspirerande att kolla på verkligen, måste in på VS i London, längtar!

Balmain for H&M

Någon mer än jag som försökte komma in på H&M's hemsida imorse?! Den var överbelastad ända till typ kl 13 och då var i princip hela kollektionen slut haha.. Det är supertråkigt eftersom det fanns sjukt snygga saker. På bilden ovan ser ni vad jag mer än gärna skulle vilja beställt hem.