Emma Wessman

Kategori: MY OUTFITS

DAGENS OUTFIT

Jeans - Gina Tricot / Jacka - ZARA / Poncho - Blu Di Blu

 

Slutar tidigt idag och då ska jag springa iväg och boka lite saker, spännande!! Ni får veta ikväll, efter det ska jag hem och käka för innan dansträningen ikväll ska jag med Sara på Cirkelfys på gymmet, hoppas det blir kul!

TORSDAG

Dagens att göra: Skola, lägenhetsvisning, möte, jobba, träna, plugga,mysa

DAGENS OUTFIT

Har på mig min nya jacka som kommer ifrån Rut & Circle idag, älskar den!! Så snygg. Inlägget kom upp lite sent, men jag har haft fullt upp! Åkte med Alicia hem och åt lite gott mellanmål och sedan åkte vi hem till mig, bytte om osv och drog upp till dansstudion! Idag började äntligen kurserna igen och det var sååå himla kul, vi har fått världens bästa tränare och idag körde vi ett riktigt bra och hårt pass, hann även med och lämna massa tyger till min nya dräkt, så nu är jag riktigt laddad för denna terminen!!

FRIDAY

Idag består outfiten av favvojackan och favvoskorna, ska snart åka till london så tänkte försöka hitta en snygg svart kappa där! Har ni några bra London tips får ni jätte gärna tipsa om det. Tänkte göra ett inlägg om det senare också. Ikväll ska jag vara på dansstudion och hjälpa till på disco och uppträda, imorgon är det PJ PARTY hos Evelin vilket ska bli superkul!