Emma Wessman

Kategori: NEW

SUNGLASSES

Fick hem dem översta idag och de andra har jag haft sedan tidigare, båda hemklickade från Wish för under hundralappen, vilka kap! Dessa får absolut följa med i resväskan till USA, älskar sånna här coola lite annorlunda solglasögon, det livar helt klart upp en enkel outfit.

NEW IN

 

Fyndade dessa två på Lager 157 häromdagen med Mamma, de kostade endast 180kr för båda! 

BOMBERJACKA

Fick hem denna idag och jag älskar färgen! Tycker det är så fräscht med en ljus bomberjacka, denna hittar ni HÄR.

NEW IN

Fick hem två paket med en massa kläder idag, tror verkligen att jag har något typ av beroende?? Har inte direkt haft världens bästa dag heller och känner att jag skulle kunna beställa hur mycket som helst nu haha.. Aja älskar att få hem nya kläder, fick hem tre klänningar, en jacka och en tröja, dock behöver jag vardagskläder och inte klänningar, menmen kan man någonsin få för mycket? 

NYX CONTOUR KIT

Fick hem detta fina contour kit igår, äntligen lite smink som man kan använda haha... Som ni kanske vet så vart jag ju av med alla mina saker, så har använt mitt "reserv" smink över en vecka och det är hemskt!! Fick även hem en ny Nude Tude palette och sminkborstar, nu är det dags att köpa lite foundation, concealer och dipbrow.... Så mycket att lägga ut haha :( Men i alla fall, vill ni se en recension över NYX contour kit? Har hört så mycket bra om det så det ska bli superkul att testa!

NEW IN - BATHINGSUIT

Fick hem dessa två från Romwe häromveckan. Älskar baddräkten så himla snygg, visar den på någon dag när jag är lite brunare haha.. Och sedan fick jag hem en lång tisha, dock trodde jag att den skulle vara oversize men den var lite thightare istället.

 

Baddräkt / Tröja

THE BALM - NUDE TUDE

 Beställde hem denna paletten häromdagen och den är såååå fin! Ni hittar den HÄR om ni är sugna på en likadan, tänkte försöka mig på någon snygg sminkning i helgen som jag kan visa er!