Emma Wessman

Kategori: TIPS

ON REPEAT

Not Too Young - Sabina Ddumba

Love Yourself - Justin Bieber

Ett Sista Glas - Miriam Bryant

Children - Justin Bieber

7 Years - Lukas Graham

GYMNASIEVALET

Tänkte skriva om något som jag tycker är ganska viktigt, nämligen gymnasievalet. Vet inte hur många av er som läser min blogg som ska välja gymnasie i vår men tänkte ändå ta upp det och berätta hur jag resonerade. Jag går mitt sista år på Thorén Business School i Örebro och jag är SÅ nöjd över mitt val. Jag läser Ekonomi med inriktning marknadsföring, jag kan erkänna att det är tufft att gå i trean, men de kommer man nog inte undan! ;) Men min skola har i alla fall gjort så att det som känns tufft ändå på något sätt är riktigt roligt. 

Tyckte det var så svårt när man skulle resonera hur man skulle välja. Jag tyckte TBS verkade som en väldigt intressant skola samtidigt som jag gärna ville gå något med dans. Jag hade bestämt mig för att ekonomi var det jag ville läsa och skolan som hade dansen hade inte det så då beslutade jag mig efter många om och men att köra på TBS ändå, visste ingen av mina kompisar som ens skulle börja på den skolan. Men är sååå nöjd idag, har träffat världens bästa vänner som jag inte ens visste existerade innan jag gjorde detta valet. Jag pendlar mellan Hallsberg-Örebro till skolan varje dag och det tar ca 16 min med tåg, vilket är toppenbra. Är så glad att jag steppade ur min comfort-zone och började skolan i en helt ny stad men helt nya människor.

Mitt tips till er är att våga välja det där som ni är lite sugna på även om kompisarna kanske inte gör det, vem vet det kanske är det bästa valet ni gör! Jag har även fått världens bästa klass som jag är så himla glad över och även superbra lärare.

 

TIPS

Måste bara tipsa om denna!! Hade tidigare en BB-cream från Loreal som också var jätte bra men nu när jag testat denna är jag fast! Älskar denna och den täcker lagom mycket och håller sig bra under dagen, ett plus i kanten är att den doftar supergott också. TIPS

LOW BACK

Köpte denna goding på Nellys rea, skitsnygg och snyggt med urringning i ryggen! Ni hittar denna HÄR.

GERARD COSMETICS

Hade sett detta snygga läppstift och haft cravings på det och såklart hade Jossan köpt det när jag fyllde år! Så fint, ni hittar gerard cosmetics på Madlady, dem har jätte mycket fint!

anastasia

Fick hem min Anastasia dip brow som jag hade beställt häromdagen, tycker den är superbra och håller sig hela dagen! Rekommenderar den verkligen, den är lite svår att jobba med i början men känns som jag blir bättre och bättre. För er som undrar har jag färgen dark brown, ni hittar den HÄR.

 

TIPS FÖR ATT FÅ DEM BÄSTA LOCKARNA

1. Tvätta inte håret samma dag!

- Har läst att de naturliga oljorna i håret gör så att lockarna håller bättre. Innan danstävlingar tvättar jag alltid håret innan för att få bästa resultat och undrar nu varför jag inte gjort detsamma när jag ska styla håret för en fin kväll??

2. Använd rätt produkter redan när du tvättar håret.

- Att ha ett för tungt balsam eller inpackning kan göra håret lite svårare att styla, ett bra tips är även att använda volymprodukter i håret så man får ett riktigt snyggt svall!

3. Använda värmeskydd.

- Det är viktigt att använda värmeskydd så inte håret ser torrt och frissigt ut, jag har en tendens att alltid få jätte frissigt hår och det är såklart inget jag satsar på inför fredag haha ;)

4. Rör inte varma lockar!

- När man börjar pillra med lockarna så släpper dem sin form fortare, så sätt upp dem och vänta tills dem svalnat innan du ska spraya och kamma ut dem. 

5. Spraya lite grann för en sista touch efter utborstningen! Ni får recension på hur mina lockar blir på fredag! Hoppas ni gillar mina tips :D 

KRAM

REDIGERINGSTIPS

En av mina favorit appar att redigera mina bilder i mobilen är VSCO. 

Man har även sitt flöde man kan lägga ut sina bilder i, ni hittar mina HÄR.