Emma Wessman

Kategori: RESOR

NEW YORK & MIAMI

Resan jag ska på är till USA!! Jag är så sjukt taggad, jag ska dit med Sofie, Danielle & Johanna, vi åker först till New York i fyra dagar. Där har vi tänkt att shoppa som galningar haha, men även kolla sevärdheter. Jag undrar nu om ni har några New York tips till oss?? Kommentera jätte gärna alla möjliga förslag, såsom mat, shopping, sevärdheter osv.

Jag vill personligen åka upp i Empire State Buildning och/eller Rockefeller Center, sen skulle det vara intressant att åka till Ground Zero, frihetsgudinnan, promenera över Brooklyn Bridge. Jag har aldrig vart i USA tidigare, men det har alltid varit en dröm, så det ska bli såååå kul!!

 

Efter våran lilla vistelse i New York City flyger vi vidare mot Miami! Där möter vi upp vår kompis Bea som är au pair i USA, hon flyttade dit i Juni detta året, så det ska bli så sjukt kul att träffas alla igen. I Miami stannar vi 10 dagar, där ska vi bl.a hinna med att åka till Orlando såklart, för att gå på Universal Studios, vilket verkligen kommer att bli en upplevelse. Kommentera även Miami tips, där stannar vi ju ett tag och vill gärna uppleva saker! Jag är sjukt taggad på att åka till Orlando, men det är ju en liten bit från Miami så frågan är om man hinner med allt där på en dag, någon som vet? 

Detta ska i alla fall bli tipptopp haha, planet lyfter den 27:e Oktober. Måste typ åka med en tom resväska eftersom att jag är största shopaholicen haha, sen blir det och köpa sololja, är helt vit efter denna sommar eftersom jag har jobbat mestadels plus att det fina vädret faktiskt inte hållt i sig så himla bra..  

Ge mig alla tips ni har! Vad får man inte missa och vad är inte så värt?? 

KRAM

 

BILDER FRÃ…N BERLIN

Lite fina bilder som togs i Berlin, har även gjort en liten "vlogg" från Berlin som jag tänkte lägga upp om ni är sugna på att se! Fick med mig massa shopping hem också såklart, säg till om ni vill se vad jag köpte! Nu ska jag redigera klart Vloggen och sedan gå till gymmet för en timmas spinning, direkt efter är det hem igen och plugga! KRAM

SÖNDAG

Har bloggat super dåligt, men har verkligen inte haft bra internet och har endast på hotellet.. Men uppdaterar bra på instagram så följ mig där!
Där heter jag @emmawessman!!
Kram

TB #RHODDAN

Åååååh miss this trip mucho, längtar till utlandsvärmen och solens strålar mot kroppen, tror jag är gjord för att leva på sommaren med färg på kroppen, mår såååå utmärkt då. Ska ni utomlands i sommar?? 

RESA BOKAD!!!

IMG_9260.JPG

IMG_9255.JPG Bokade resa idag med tjejerna i sommar, det blir jag Jonna, Alicia och Emma som åker. Ska bli sååå kul!!

FROOYO SHOP

DSC_0542 DSC_0544 DSC_0545 DSC_0547 DSC_0553Hittade ett mysigt och fint ställe med frozen yoghurt och lite smått och gott, skulle köpt med mig en burk med godis men glömde det haha.. Älskar sånna här små mys ställen!